fbpx

Bel ons op:

0618241825

Maanden lang ontzettend pijn in m'n linkerelleboog. Een tenniselleboog zei de dokter. Niks aan te doen. Ja en dan de rechterelleboog ook nog eens overbelast. Vele tranen zijn er gevloeid. Gisteren met m'n dochter bij FixmyBody en Willem vraagt wat is er met je arm. Tenniselleboog. Huilend hier naar toegereden. Ooohh Richard heb jij nog 5 minuten vroeg Willem. Richard activeerde een paar punten in m'n nek en ik voelde de pijn zo wegvloeien. Jongens jullie zijn kanjers.

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15