fbpx

Bel ons op:

0618241825

Ingrid Visser-Bruil
Heeft FixmyBody beoordeeld met — 5 sterren

Na een operatie aan de knie ( 1,5 jaar geleden) en al ruim 5 jaar met klachten te hebben gelopen, 3 mnd geleden besloten dat het genoeg was. Zag op Facebook een paar keer een video voorbij komen van FixmyBody en dacht misschien kunnen zij mij wel verder helpen. Afspraak gemaakt en moet zeggen dat ik erg blij ben dat ik de stap heb genomen. Ze hebben me daar me een aantal malen flink te pakken gehad maar het werpt wel zijn vruchten af. Nu enkele sessies en blauwe plekken verder moet ik zeggen dat ik in combinatie met de trainingen bij Martijn elke week sterker wordt en mijn knie steeds beter gaat functioneren. Hartelijk dank!

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15