fbpx

Bel ons op:

0618241825

Jorus Bart
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Na een tegenvallende eerste paar sessies had ik in november afscheid genomen van FixmyBody. Vervolgens maakte ik een klacht, en werd ik uitgenodigd om (kosteloos) terug te komen en door een andere behandelaar geholpen te worden. Met succes! Ik loop al bijna 4 jaar met schouderklachten rond, maar de eerste stappen naar een volledig pijnvrije training zijn gezet. Ik ben er nog lang niet maar het is mij nu wel duidelijk wat er fout ging in mijn training en welke stappen ik kan zetten om door te zetten tot een volledig pijnvrije training. Mijn complimenten voor de persoonlijke zorg.

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15