fbpx

Bel ons op:

0618241825

Lau Ra
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Al zo'n 5 jaar liep ik rond met rugpijn die qua pijn alleen maar erger werd waardoor ik niet echt meer vrij kon bewegen, laat staan mijn favoriete hobby paardrijden beoefenen.
Afgelopen juli naar het inloopspreekuur geweest in Winkel, daar werd ik ontvangen door Rob. Na een fijn intake gesprek ging ik met goede hoop naar huis. Een week later had ik mijn 1e behandeling.....Jeetje, dat was echt afzien, maar het resultaat was er, de rugpijn was een stuk minder en alles voelde soepeler.
Een aantal behandelingen later, samen met het voorgeschreven dieet, kan ik zeggen dat mijn rug tot zo'n 95% is verbeterd, en zolang ik doorga met de oefeningen en mijn rug sterker wordt, wordt het misschien zelfs 100%.
Het fijnste is dat ik weer kan paardrijden zonder pijn!
Bedankt Rob en FixmyBody!

Groetjes, Laura

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15