fbpx

Bel ons op:

0618241825

Wilbert Van den Berg
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

15 juli training op het werk gehad. Ik werk voor justitie en tijdens de fysieketraining liep ik knie klachten op. Gewoon lopen was er niet bij. Via huisarts naar de specialist en een Mri laten maken niets te zien de knie is goed niets kapot. Hoe kom ik van mijn klachten af want lopen ging steeds slechter. Mijn leidinggevende kende FixmyBody en Richard en rade mij aan om er langs te gaan. Tijdens de intake 2 disfuncties aangepakt en de scherpe pijn was al een heel eind minder. Na elke behandeling ging het steeds beter en beter. Braaf me oefeningen gedaan en nu loop ik pijnloos rond en ben we er voorzichtig aan het sporten. Badminton is erg belastend maar dit gaat ook al erg goed.
Blijf niet lopen met pijnklachten FixmyBody kan wat betekenen en is iedere Euro meer dan waard!
Mij gaan ze hier zeker terug zien mocht ik klachten hebben.
Top!

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15