fbpx

Bel ons op:

0618241825

Kim Verbruggen
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Na een aantal jaar geprobeerd af te vallen, met 'gezonde' voeding en sporten (heel veel sporten!), met helaas geen resultaat, gelukkig bij FixmyBody terecht gekomen. Ik had heel erg last van een sterk schommelende bloedsuikerspiegel en voelde me daar heel vaak slecht door. Ook wilde ik al jaren een aantal kilo afvallen en dat lukte gewoon totaal niet, terwijl ik alles al geprobeerd had. Eenmaal bij FixmyBody terecht gekomen was ik eerst wel sceptisch, maar ik had besloten er toch 100% voor te gaan. Ik bleek veel te veel koolhydraten te eten, en ergens klonk alles ook wel logisch.
Na de eerste meting kreeg ik een op mij afgesteld sportschema en voedingschema. Dat was wel even aanpassen, maar al snel merkte ik dat ik me veel beter ging voelen. Eindelijk! Al snel besloot ik dat het aanpassen van de voeding alleen voor dit gevoel al waard was. Ik merkte ook al snel dat ik begon af te vallen, en dat was helemaal fijn. Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik zoveel ben afgevallen, maar ben ik nog veel blijer dat mijn bloedsuikerspiegel niet meer te ver daalt en voel ik me super!

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15