fbpx

Bel ons op:

0618241825

Renate Wagemaker-hoekstra
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Met mijn laatste sprankje hoop,na geopereerd te zijn geweest aan een nekhernia en nog een nieuwe nekhernia erbij, waar geen behandeling voor is maar heel veel beperking, kwam ik met de volgende vraag en dus mijn doel.: ik moet binnen 3 mnd weer gezond zijn anders ben ik mijn droombaan kwijt. nog geen 2 mnd verder zit ik weer top in mijn lijf en ga eerdaags volledig aan het werk na bijna 2 jaar in de ziektewet te hebben gezeten. Een ieder die denkt dat je moet leren leven met beperkingen, kan ik aanraden om contact op te nemen met FixmyBody, omdat ik ervan overtuigd ben je deze jongens jou gaan helpen en je lichaam weer gezond kunnen maken zodat je de hele wereld weer aan kan. Bedankt Richard. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik jullie gevonden heb, want uitbehandeld ben je dus nooit.

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15