fbpx

Bel ons op:

0618241825

Ik had al langer last van deze klachten toen ik toch maar eens langs de huisarts ben gegaan. Deze constateerde toen dat ik ischias had met hevige pijn in mijn been als gevolg hiervan. Ik had al vaker van kenissen gehoord dat Richard wonderhandjes heeft dus heb ik een afspraak bij hem gemaakt.

Toen ik heen ging kon ik nauwelijks nog een kniebuiging maken en had ik dagelijks veel pijn en uitstralingsklachten in mijn been. Richard vertelde mij precies wat hij ging doen en na een aantal testen kwam hij er al snel achter waar de klachten vandaan konden komen. De behandeling kon beginnen... pfff dat deed best wel even zeer... maar het resultaat mocht er zijn... Ik had na deze eerste FixmyBody behandeling zeker de helft minder pijn en de uitstralingsklachten waren eigenlijk direct al weg.

Nu, na drie behandelingen, ben ik volledig pijnvrij en kan ik alles weer doen... ik zou het iedereen aanraden omdat middels de testen die hij doet snel tot de ontdekking komt waar je klachten vandaan komen en dus ook snel de oorzaak kan behandelen.

Groetjes Vanessa uit Schagen

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15