fbpx

Bel voor een afspraak

0618241825

©FixmyBody.nl

Google Reviews

Google maps en Reviews

FixmyBody Reviews

Klik op het FixmyBody logo voor de Reviews

Facebook Reviews

Volg ons ook op Facebook!

Stap 1

Aandacht

Zodat we je pijnklachten goed kunnen kaderen

Stap 2

Testen

Onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten

Stap 3

Behandeling

Effectieve behandeling van de verzwakte schakels

Stap 4

Hertesten

Ervaar het directe effect van onze behandeling

Stap 5

Resultaat

Genieten van pijnvrij bewegen

Quick Body Scan

Tijdens deze afspraak testen we een klein deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) te kaderen. Daar waar je spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat je lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een afspraak van 20 minuten die je veel inzicht gaat geven in hoe en of we je kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

Een consult kost € 30,-(evt korting wordt in de praktijk verrekend)

 

Slechts enkele plaatsen beschikbaar!

FixmyBody afspraak

Niet voor niets de meest gekozen afspraak. Je wilt natuurlijk zo snel als mogelijk beter en liefst pijnvrij kunnen bewegen. In een Consult van 45 minuten doen we wat voor jou lichaam op dat moment nodig is om dat te bereiken. We testen je spieren en gewrichten en daar waar jou spieren een verzwakking tonen in de test, gaan we dat direct behandelen en daarna opnieuw testen om te ontdekken hoe de behandeling van die spier heeft gewerkt.

De behandeling van FixmyBody werkt direct op je verzwakte schakels in je systeem en daardoor kunnen wij vaststellen dat je ook direct zou mogen merken dat je beter gaat bewegen en je spieren zich weer op een normale manier kunnen aanspannen.

Een consult kost € 87,50

Preventie Check

Voorkomen is natuurlijk veel fijner dan genezen! Dat gezegde kennen we allemaal dus is het logisch dat wanneer je nu nog niets mankeert of het een klein beetje voelt aankomen maar het je nog niet beperkt, dat je je lichaam preventief laat onderzoeken op mogelijke factoren die tot een probleem zouden kunnen leiden.

In de FixmyBody praktijk in Winkel kunnen wij ruim 120 spieren testen op het wel of niet goed functioneren daarvan. De Preventie Check geeft inzicht welke je nodig hebt om kleine disfuncties in het lichaam op te sporen zodat deze voordat ze tot een pijnlijke situatie leiden terug in hun functie gebracht kunnen worden. Hierdoor kun jij alles blijven doen en blijven de echte pijntjes buiten de deur.

Een Preventie Check kost € 199,-

Richard Kooijman

Eigenaar en oprichter van de FixmyBody Methode Richard Kooijman kampte jaren lang met whiplash klachten. Na een aanrijding met een autobus in 2009 en vlak daarna nog een ongeval in een bouwmarkt waarbij hij een zware balk op zijn hoofd kreeg had hij dagelijks veel hoofdpijn. In zijn toenmalige personal trainingsstudio in Heerhugowaard leerde hij Iemand kennen die een wel heel byzondere techniek/behandelmethode toepaste.

Na één enkele behandeling kon Richard vast stellen dat de hoofdpijnklachten al met circa 40% waren afgenomen. Daar wilde hij alles van weten natuurlijk. Een studie volgde en meerdere opleidingen werden met succes afgerond. Door samen te gaan werken met collega therapeuten(#bodyfixers) is de techniek die nu wordt toegepast in de praktijk in Winkel uniek in Nederland te noemen. Op geen enkele locatie zijn meer behandelingen uitgevoerd dan in het Noord Hollandse Winkel. Ruim 3500 mensen zijn in de praktijk bij Richard en zijn team geweest voor de meest uiteenlopende pijnklachten, Vaak chronisch, vaak uitbehandeld bij andere therapeuten en vaak met succes de praktijk weer verlaten.

Het is waarschijnlijk onmogelijk om iedereen te helpen maar we doen ons best om met iedereen onze vernieuwende inzichten te delen en streven naar pijnvrij bewegen voor iedereen die wij behandelen.

Download onze app

Download iOS AppDownload Android App
Je maakt zo nog eenvoudiger een afspraak!

Bel ons voor een afspraak

0618241825

Kim Verbruggen
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Na een aantal jaar geprobeerd af te vallen, met 'gezonde' voeding en sporten (heel veel sporten!), met helaas geen resultaat, gelukkig bij FixmyBody terecht gekomen. Ik had heel erg last van een sterk schommelende bloedsuikerspiegel en voelde me daar heel vaak slecht door. Ook wilde ik al jaren een aantal kilo afvallen en dat lukte gewoon totaal niet, terwijl ik alles al geprobeerd had. Eenmaal bij FixmyBody terecht gekomen was ik eerst wel sceptisch, maar ik had besloten er toch 100% voor te gaan. Ik bleek veel te veel koolhydraten te eten, en ergens klonk alles ook wel logisch.
Na de eerste meting kreeg ik een op mij afgesteld sportschema en voedingschema. Dat was wel even aanpassen, maar al snel merkte ik dat ik me veel beter ging voelen. Eindelijk! Al snel besloot ik dat het aanpassen van de voeding alleen voor dit gevoel al waard was. Ik merkte ook al snel dat ik begon af te vallen, en dat was helemaal fijn. Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik zoveel ben afgevallen, maar ben ik nog veel blijer dat mijn bloedsuikerspiegel niet meer te ver daalt en voel ik me super!

Zandloper 2a

1731LM  Winkel

06-1824 1825

ester@richardkooijman.nl

KvK: 70683646
IBAN: NL30 INGB 0008 0996 59
BTW nr.:NL858420533B01

privacy verklaring

Hieronder kun je eenvoudig online een afspraak maken!

Door deze pagina te bezoeken stem je toe om cookies te plaatsen op je computer