fbpx

Bel voor een afspraak

0618241825

Richard Kooijman

Eigenaar en oprichter van de unieke FixmyBody Methode Richard Kooijman kampte jaren lang met whiplash/hoofdpijn klachten. Na een aanrijding met een autobus in 2009 en vlak daarna nog een tweede ongeval had hij dagelijks veel hoofdpijn. Na een lange zoektocht langs diverse therapeuten en behandelcentra leerde hij Iemand kennen die een wel heel bijzondere techniek/behandelmethode toepaste.

Na één enkele behandeling kon Richard vaststellen dat de hoofdpijnklachten met circa 40% waren afgenomen. Daar wilde hij alles van weten natuurlijk. Een studie volgde en meerdere opleidingen werden met succes afgerond. Door samen te gaan werken met collega therapeuten(#bodyfixers) is de techniek die nu wordt toegepast in de praktijk in Winkel uniek in Nederland te noemen. Op geen enkele locatie zijn meer van deze unieke behandelingen uitgevoerd dan in het Noord Hollandse Winkel. Ruim 5000 mensen zijn in de praktijk bij Richard en zijn team geweest voor de meest uiteenlopende pijnklachten, Vaak chronisch, vaak uitbehandeld bij andere therapeuten en zeer vaak met succes de praktijk in Winkel weer verlaten.

Er is meer mogelijk dan je denkt en wij geloven dat het mogelijk is om je vrij te voelen en te doen wat je wilt zonder de beperkingen van pijn. Wij willen je er graag bij helpen dit te bereiken.

Stap 1

Aandacht

Zodat we je pijnklachten goed kunnen kaderen

Stap 2

Testen

Onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten

Stap 3

Behandeling

Effectieve behandeling van de verzwakte schakels

Stap 4

Hertesten

Ervaar het directe effect van onze behandeling

Stap 5

Resultaat

Genieten van pijnvrij bewegen

Privacy verklaring
Richard Kooijman | expertise centrum voor pijnverlichting, gevestigd aan Zandloper 2a
1731 LM Winkel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
http://richardkooijman.nl
Zandloper 2a
1731 LM Winkel
0614104450


Richard Kooijman is de Functionaris Gegevensbescherming van Richard Kooijman Hij/zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Persoonsgegevens die wij verwerken:
Richard Kooijman verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Internetbrowser en apparaat type
- Bankrekeningnummer


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Richard Kooijman verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:
- gezondheid
- gegevens van personen jonger dan 16 jaar Indien door ons behandeld in de praktijk


Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.
- Biometrische gegevens


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Richard Kooijman verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- Richard Kooijman analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- Richard Kooijman volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
- Richard Kooijman verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Richard Kooijman neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Richard Kooijman) tussen zit. Richard Kooijman gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:
Onlineafspraken.nl als agenda en verwerkerkingssysteem voor notities gemaakt bij een eventuele behandelafpraak.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Richard Kooijman bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn: lifetime> Reden: logbestand van genoten teherapie of behandeling zodat we dat ten allertijden aan je terug kunnen geven of vervolgtrajecten beter in kaar kunnen brengen.
Personalia > Bewaartermijn: liftime > Reden: logbestand van genoten teherapie of behandeling
Adres > Bewaartermijn: lifetime > Reden: logbestand van genoten teherapie of behandeling

Delen van persoonsgegevens met derden
Richard Kooijman verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Of op aanvraag van persoon zelf evt middels getekende machteging.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Richard Kooijman gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Richard Kooijman gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.
Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.
Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Richard Kooijman en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Richard Kooijman wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Richard Kooijman neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

FixmyBody PijnScan

Tijdens deze afspraak testen we een klein deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) te kaderen. Daar waar je spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat je lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een afspraak van 20 minuten die je veel inzicht gaat geven in hoe en of we je kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

Je investering is nu slechts vijftieneuro (15 ipv 30)

 

Slechts enkele plaatsen beschikbaar!

FixmyBody behandeling

Niet voor niets de meest gekozen afspraak. Je wilt natuurlijk zo snel als mogelijk beter en liefst pijnvrij kunnen bewegen. In een Consult van 45 minuten doen we wat voor jou lichaam op dat moment nodig is om dat te bereiken. We testen je spieren en gewrichten en daar waar jou spieren een verzwakking tonen in de test, gaan we dat direct behandelen en daarna opnieuw testen om te ontdekken hoe de behandeling van die spier heeft gewerkt.

De behandeling van FixmyBody werkt direct op je verzwakte schakels in je systeem en daardoor kunnen wij vaststellen dat je ook direct zou mogen merken dat je beter gaat bewegen en je spieren zich weer op een normale manier kunnen aanspannen.

Een consult kost zevenentachtigeurovijftig (87.50)

Google maps en Reviews

Reviews

Klik op het FixmyBody logo voor de Reviews
Volg ons ook op Facebook!

Download onze app

Download iOS AppDownload Android App
Je maakt zo nog eenvoudiger een afspraak!

Bel ons voor een afspraak

0618241825

Zandloper 2a

1731LM  Winkel

06-1824 1825

ester@richardkooijman.nl

KvK: 70683646
IBAN: NL30 INGB 0008 0996 59
BTW nr.:NL858420533B01

privacy verklaring

Hieronder kun je eenvoudig online een afspraak maken!