fbpx

Bel voor een afspraak

0618241825

email handtekening

Deze maatregelen nemen we samen met jou om veilig te kunnen behandelen


Behandelingen in de Kliniek voor pijnverlichting gaan weer door met het aangescherpte hygiëne protocol.


Het is logisch dat mensen wat onzeker worden van de huidige maatregelen tegen het coronavirus. De belangrijkste boodschap is dat we voorzichtig moeten zijn en blijven nadenken. Bij FixmyBody gaan we door met het oplossen van jouw pijnklachten. Maar wij vragen je wel rekening te houden met onze aangescherpte hygiënemaatregelen.


Deze maatregelen nemen we om de behandeling voor jou en voor onze therapeuten veilig te houden en risico op overdracht van infectieziekten tot een minimum te beperken. Normaliter worden behandelingen al in een hygiënische, klinische omgeving uitgevoerd. Momenteel zijn er extra maatregelen van kracht die de kansen op overdracht verder minimaliseren.

Op deze pagina kan je de maatregelen vinden die FixmyBody neemt om jouw behandeling veilig te houden. We vragen hierbij jouw medewerking want alleen samen creëren we een betrouwbare, schone omgeving.

Maatregelen waar we om jouw medewerking vragen

• We verzoeken je om voorafgaand aan de behandeling je handen te desinfecteren met zeep of handalcohol. Middelen hiervoor zijn aanwezig.
• Alleen de te behandelen klant mag de behandelkamer betreden. Begeleiders en chauffeur vragen we om niet in het pand te wachten, ook niet in de wachtkamer. (Eventuele uitzonderingen zijn bespreekbaar met de therapeut).
• We schudden geen handen ter begroeting of afscheid.
• We schenken geen koffie, thee of water.
• Indien gewenst kan je de therapeut vragen om de behandeling uit te voeren met ziekenhuishandschoenen.
• Als je ziekteverschijnselen hebt, zal de therapeut je vragen om de kliniek te verlaten en telefonisch een nieuwe afspraak te maken met een wachtperiode van minimaal vier weken.

Maatregelen die wij nemen voor een veilige omgeving voor klant en therapeut

• Behandeltafels worden dagelijks grondig schoongemaakt en voor en na elke behandeling gedesinfecteerd.
• Neem een groot en schoon badlaken voor jezelf mee voor op de behandel tafel.
• Hoesten en niesen in de elleboog of in een papieren handdoekje.
• Voor behandeling van een klant desinfecteert de therapeut en de klant zijn handen.
• Therapeuten houden onderling minimaal 1.5 meter afstand.
• We behandelen geen zieke klanten.
• We adviseren klanten die deel uitmaken van risicogroepen om het kliniek bezoek en de behandeling uit te stellen.

Deze maatregelen nemen we in jouw en ons belang. Door op deze manier te werken blijft de behandeling veilig en profiteer je maximaal van je behandeling.

Gezonde groet,

Richard Kooijman

 

In onze praktijk aan de Zandloper 2a in Winkel behandelen wij mensen met uiteenlopende pijnklachten. Op het moment van het uitkomen van ons eigen FixmyBody Litteken Serum hebben meer dan 4500 mensen ervaren hoe de toegepaste technieken pijnklachten doen verdwijnen.

De afgelopen jaren hebben wij zeer veel bijgeleerd en zelfs in de praktijk nog meer technieken ontwikkeld om sneller tot een pijnvrij resultaat te komen.Tijdens een studie over het behandelen en ontstoren van littekens zijn wij tot een zeer waardevolle ontdekking gekomen. We hebben kennis van de afgelopen jaren in een mooi en goed toepasbaar product vorm mogen geven zodat mensen thuis aan verder herstel kunnen doorwerken.

Het FixmyBody Litteken Serum heeft de eigenschap dat het de prikkeloverdracht naar de hersenen hersteld op gebieden waar zich littekens bevinden. Met in het afgelopen jaar nog eens honderden testen en bevestigingen van de werking van het serum kunnen we nu met trots ons product aan je presenteren.

Onze huid is ons grootste orgaan en geeft aan de hersenen allerlei informatie door over de stand van het lichaam. Op het moment dat hierin door een litteken een verstoring in is gekomen kan dit invloed hebben op de aansturing van diverse spieren en gewrichten. In onze praktijk in Winkel testen hebben we deze stelling honderden keren getest met steeds een postief resultaat op de uitgevoerde spier en gewrichts testen.

Onderstaand enkele voorbeelden van littekens en waarop deze een storende werking hadden..
Litteken Serum FixmyBody header

Littekens van een keizersnede beinvloeden spieren in de superfascial frontline

 

pijnklachten aan de enkel

Dit litteken op de knie had invloed op de stabiliteit van de enkel. Na het inmasseren van het serum waren de testen van het onderbeen significant verbeterd.

{rsform 12}

 

pijnklachten aan de knie

 

Dit is al een oud litteken van een operatie aan de darm. Na behandeling en later insmeren met het FixmyBody Litteken serum zijn de knieklachten verdwenen.

 

pijnklachten aan de elleboog

 

Een flink litteken op de schouder bleek de storende factor te zijn bij hardnekkige elleboog klachten(tennisarm)

 

Bestel vandaag nog jouw Litteken Serum zodat je lichaam weer optimaak gaat werken.

{rsform 12}

 

 

FixmyBody Rugpijn Programma


Wij geloven dat bewegen zonder Pijn voor iedereen mogelijk moet zijn. In ons speciale FixmyBody Rugpijn Programma doen wij een grondig onderzoek naar de oorzaak van de pijnklacht. Daar waar de pijn zich manifesteerd zit bijna nooit het werkelijke probleem. Zo kunnen spieren aan de voorzijde van de heup en spieren aan de binnenzijde van het bovenbeen net zo goed de rugklachten veroorzaken. Door een zeer gerichte en bewezen aanpak (zie de recensies) weten wij dat je snel weer met minder pijn kunt bewegen.

Tijdens een intake-onderzoek testen we verschillende spieren en gewrichten om te bepalen hoe jouw Rugpijn Programma er uit zou moeten komen te zien. Onze ruime ervaring in het oplossen van diverse rugklachten heeft er voor gezorgt dat wij na 3 tot 5 behandelingen de meeste mensen voor 70 tot 100% pijnvrij krijgen.

Wil jij weten of je in aanmerking komt voor onze methode van behandelen? Vul dan het contact formulier in zodat we je kunnen bellen voor het maken van een eerste afspraak. Of...

Maak hier een afspraak!

We hopen je snel te mogen helpen in onze praktijk in Winkel

Rugpijn programma fixmybody

 

Luisteren naar je klachten

Overweeg je een preventieve gezondheidscheck? We kunnen je die nu aanbieden met korting! :-)

Onze Body Scan van €30,00 voor €15,00 Laat je gegevens achter op onze contact pagina voor meer info.

Https://RichardKooijman.nl/contact

Finish van de marathon van Texel, Oscar Minjon

Eindelijk weer kunnen Hardlopen was de wens

Een ultra marathon van 60 kilometer het doelOscar Minjon ultra marathon Tex

Dit is Oscar en hij doet graag aan Hardlopen. Echter werd dit hem door verschillende artsen en therapeuten sterk afgeraden.

Door een vervelende Achillespees blessure was hij maar gaan fietsen omdat hij dacht dat Hardlopen er toch niet meer in zou gaan zitten. Zelfs na operaties aan de Achillespees bleef de pijn aanhouden en alleen met medicatie was de pijn te handelen.

Op de foto komt Oscar over de finish van de 60 van Texel in 2019 in 6:00;04, en ja je ziet het goed in 5:54 gemiddeld per kilometer.

Loop je ook graag hard en ervaar je pijnklachten bij het hardlopen? Dan ken je het gevoel van het niet meer kunnen of mogen waarschijnlijk maar al te goed.

Oscar is in het dagelijkse leven een Advocaat en om na een lange dag aan zaken te werken even lekker te gaan hardlopen om het hoofd even leeg te maken is een van de dingen die hij graag doet om er de volgende dag weer vol tegen aan te kunnen. Kun je je voorstellen hoe dat is wanneer je gezegd wordt dat je er maar mee moet leren leven? Onmogelijk toch?

Ruim een jaar geleden kwam Oscar bij FixmyBody terecht en vertelde over de pijnklachten die hij ervaarde. Bij het vragen naar zijn ultieme doel durfde hij bijna niet te zeggen dat hij graag nog eens de ultra marathon van Texel wilde lopen(60 Kilometer).

Na een aantal van de in totaal 120 door ons te testen spieren vonden we genoeg om aan te nemen dat het zeker beter moest kunnen dan dat het op dat moment was. Een planning werd gemaakt en de week erna startten we met de vernieuwende blessure behandelingen bij FixmyBody.

Wanneer je last hebt van pijnlijke spieren en/of gewrichten wil je hier zo snel mogelijk mee worden geholpen toch?
Op https://richardkooijman.nl staan nog meer achtergrond verhalen!

De consulten waren zeer intensief en zeker niet lekker te noemen maar elke keer was er een goede verbetering zichtbaar en merkbaar.
Nadat de spieren waren geoptimaliseerd hebben we een uitgekiend trainingsschema opgesteld die er voor zorgde dat de belastbaarheid elke training met grote sprongen vooruit kon gaan.

De nieuwe behandelmethoden van FixmyBody werkten zo goed voor Oscar dat de pijnstillers al snel in het medicijnkastje konden blijven liggen.

Er werd twee soms drie keer per week getraind, tot het gaatje, soms verder en daar waar nodig direct weer behandeld om de spieren in een optimale conditie te brengen en te houden.

In de aanloop naar de 60 van Texel werden uiteindelijk ook de looptrainingen weer opgepakt… één á twee keer per week slechts en de maximale gelopen afstand was een duurloop van 32 kilometer en verder korte en intensieve trainingen.

De kunst van harder Hardlopen is volgens ons namelijk niet meer lopen maar harder lopen. Dat vergt een andere kijk op training en hiervoor moet je lichaam uitermate goed belastbaar zijn.

Wanneer je de gehele medische achtergrond bekijkt lijkt het haast een wonder dat Oscar deze prestatie heeft kunnen neerzetten maar wanneer de juiste prikkels op de juiste manier worden gegeven is er meer mogelijk dan je denkt.

Het begint bij de juiste behandeling wanneer je pijnklachten ervaart en bij FixmyBody hebben we de juiste kennis in huis om dat voor jou te bepalen. De unieke spiertesten geven ons en jou direct de juiste informatie zodat we snel kunnen starten met het opnieuw belastbaar maken van je lichaam zodat je dus weer meer kunt dan je zelf had gedacht.

Wil jij ook gebruik maken van onze kennis en expertise bij hardloop gerelateerde pijnklachten? We hebben nu een Quick Scan voor je zodat je lichaam kan worden getest op de verschillende functies zodat er een helder beeld ontstaat over de oorzaak van je pijnklachten en hoe we je gemakkelijker harder kunnen laten lopen.

De Quick Scan is nu met 50% korting te boeken zodat je geen € 30 maar slechts € 15 betaald voor de Quick Scan. Op onze website kun je zelf online je afspraak regelen.

Ken je mensen die graag weer hard zouden kunnen lopen? Deel dan dit bericht zodat we ze kunnen gaan helpen. 

Geniet van je dag

Richard Kooijman
#masterbodyfixer

Ester had 37 jaar pijnklachten aan bekken, rug en heup

Maandelijks bezoekt Peter Wittekoek van www.pewinieuws.nl de personen achter onze succes verhalen. Voor het maart nummer van 2019 ging Peter langs bij Ester Schilder. En... Ja, het klopt wanneer je naar FixmyBody belt krijg je Ester aan de lijn.

Ester Schilder bekkenbodem Heup pijnklachten1

 

Wil jij ook van je pijnklacht af worden geholpen door onze experts? Maak dan een afspraak voor een Gratis Spreekuur

Jacqueline Stevens en haar Rugklachten 

Maandelijks bezoekt Peter Wittekoek van www.pewinieuws.nl de personen achter onze succes verhalen. Voor het februari nummer van 2019 ging Peter langs bij Jacqueline. 

Jaqueline Stevens Rugklachten11

 

Wil jij ook van je pijnklacht af worden geholpen door onze experts? Maak dan een afspraak voor een Proefbehandeling

Yes! De nieuwe site is live

  • Er staan meer reviews op dan ooit (waarvoor onze dank)
  • Duidelijk weergegeven hoe we werken
  • Mooie visuals (dank aan Miranda Nell)
  • Mooie techniek (meten is weten)
  • Lancering van onze eigen app
    • Zodat je nog eenvoudiger een afspraak kunt maken en beheren
  • Lean en Clean

 

We gaan even genieten van het bereikte resultaat en nemen alle feedback graag in ontvangst zodat we het nog beter kunnen doen :-)

 

 

 

Download onze app

Download iOS AppDownload Android App
Je maakt zo nog eenvoudiger een afspraak!

Bel ons voor een afspraak

0618241825

Zandloper 2a

1731 LM  Winkel

en 

Oostwal 21

1747 EZ Tuitjenhorn

06-1824 1825

ester@richardkooijman.nl

KvK: 70683646
IBAN: NL30 INGB 0008 0996 59
BTW nr.:NL858420533B01

privacy verklaring

Hieronder kun je eenvoudig online een afspraak maken!