fbpx

Bel voor een afspraak

0618241825

FixmyBody Rugpijn Programma


Wij geloven dat bewegen zonder Pijn voor iedereen mogelijk moet zijn. In ons speciale FixmyBody Rugpijn Programma doen wij een grondig onderzoek naar de oorzaak van de pijnklacht. Daar waar de pijn zich manifesteerd zit bijna nooit het werkelijke probleem. Zo kunnen spieren aan de voorzijde van de heup en spieren aan de binnenzijde van het bovenbeen net zo goed de rugklachten veroorzaken. Door een zeer gerichte en bewezen aanpak (zie de recensies) weten wij dat je snel weer met minder pijn kunt bewegen.

Tijdens een intake-onderzoek testen we verschillende spieren en gewrichten om te bepalen hoe jouw Rugpijn Programma er uit zou moeten komen te zien. Onze ruime ervaring in het oplossen van diverse rugklachten heeft er voor gezorgt dat wij na 3 tot 5 behandelingen de meeste mensen voor 70 tot 100% pijnvrij krijgen.

Wil jij weten of je in aanmerking komt voor onze methode van behandelen? Vul dan het contact formulier in zodat we je kunnen bellen voor het maken van een eerste afspraak.

Richard Kooijman FixmyBody

Gefeliciteerd je bent geselecteerd om bij FixmyBody een proefbehandeling te boeken voor het behandelen van je pijnklachten.

Wat kun je verwachten in een behandeling van 30 minuten:

We luisteren naar jouw verhaal over het ontstaan van je klachten.

We maken een Muscle Mapping om de mogelijke oorzaken van je pijn
door middel van manuele spiertesten duidelijk te maken.

Dit geeft een helder overzicht in waar de klacht is ontstaan.

Je krijgt advies in welke voeding je kan ondersteunen in een sneller herstel.

Je krijgt advies in welke oefeningen je kunt doen om de behandeling duurzaam te maken.

Je wordt behandeld zodat je kunt ervaren hoe deze methode het verschil kan maken in wel of geen pijnklachten te ervaren. 

Wij behandelen door kleding heen!

De proefbehandeling is vrijblijvend, je zit nergens aan vast... ook geen kleine lettertjes!

 

We hopen je snel te mogen helpen in onze praktijk in Winkel

Rugpijn programma fixmybody

 

Finish van de marathon van Texel, Oscar Minjon

Eindelijk weer kunnen Hardlopen was de wens

Een ultra marathon van 60 kilometer het doelOscar Minjon ultra marathon Tex

Dit is Oscar en hij doet graag aan Hardlopen. Echter werd dit hem door verschillende artsen en therapeuten sterk afgeraden.

Door een vervelende Achillespees blessure was hij maar gaan fietsen omdat hij dacht dat Hardlopen er toch niet meer in zou gaan zitten. Zelfs na operaties aan de Achillespees bleef de pijn aanhouden en alleen met medicatie was de pijn te handelen.

Op de foto komt Oscar over de finish van de 60 van Texel in 2019 in 6:00;04, en ja je ziet het goed in 5:54 gemiddeld per kilometer.

Loop je ook graag hard en ervaar je pijnklachten bij het hardlopen? Dan ken je het gevoel van het niet meer kunnen of mogen waarschijnlijk maar al te goed.

Oscar is in het dagelijkse leven een Advocaat en om na een lange dag aan zaken te werken even lekker te gaan hardlopen om het hoofd even leeg te maken is een van de dingen die hij graag doet om er de volgende dag weer vol tegen aan te kunnen. Kun je je voorstellen hoe dat is wanneer je gezegd wordt dat je er maar mee moet leren leven? Onmogelijk toch?

Ruim een jaar geleden kwam Oscar bij FixmyBody terecht en vertelde over de pijnklachten die hij ervaarde. Bij het vragen naar zijn ultieme doel durfde hij bijna niet te zeggen dat hij graag nog eens de ultra marathon van Texel wilde lopen(60 Kilometer).

Na een aantal van de in totaal 120 door ons te testen spieren vonden we genoeg om aan te nemen dat het zeker beter moest kunnen dan dat het op dat moment was. Een planning werd gemaakt en de week erna startten we met de vernieuwende blessure behandelingen bij FixmyBody.

Wanneer je last hebt van pijnlijke spieren en/of gewrichten wil je hier zo snel mogelijk mee worden geholpen toch?
Op https://richardkooijman.nl staan nog meer achtergrond verhalen!

De consulten waren zeer intensief en zeker niet lekker te noemen maar elke keer was er een goede verbetering zichtbaar en merkbaar.
Nadat de spieren waren geoptimaliseerd hebben we een uitgekiend trainingsschema opgesteld die er voor zorgde dat de belastbaarheid elke training met grote sprongen vooruit kon gaan.

De nieuwe behandelmethoden van FixmyBody werkten zo goed voor Oscar dat de pijnstillers al snel in het medicijnkastje konden blijven liggen.

Er werd twee soms drie keer per week getraind, tot het gaatje, soms verder en daar waar nodig direct weer behandeld om de spieren in een optimale conditie te brengen en te houden.

In de aanloop naar de 60 van Texel werden uiteindelijk ook de looptrainingen weer opgepakt… één á twee keer per week slechts en de maximale gelopen afstand was een duurloop van 32 kilometer en verder korte en intensieve trainingen.

De kunst van harder Hardlopen is volgens ons namelijk niet meer lopen maar harder lopen. Dat vergt een andere kijk op training en hiervoor moet je lichaam uitermate goed belastbaar zijn.

Wanneer je de gehele medische achtergrond bekijkt lijkt het haast een wonder dat Oscar deze prestatie heeft kunnen neerzetten maar wanneer de juiste prikkels op de juiste manier worden gegeven is er meer mogelijk dan je denkt.

Het begint bij de juiste behandeling wanneer je pijnklachten ervaart en bij FixmyBody hebben we de juiste kennis in huis om dat voor jou te bepalen. De unieke spiertesten geven ons en jou direct de juiste informatie zodat we snel kunnen starten met het opnieuw belastbaar maken van je lichaam zodat je dus weer meer kunt dan je zelf had gedacht.

Wil jij ook gebruik maken van onze kennis en expertise bij hardloop gerelateerde pijnklachten? We hebben nu een Quick Scan voor je zodat je lichaam kan worden getest op de verschillende functies zodat er een helder beeld ontstaat over de oorzaak van je pijnklachten en hoe we je gemakkelijker harder kunnen laten lopen.

De Quick Scan is nu met 50% korting te boeken zodat je geen € 30 maar slechts € 15 betaald voor de Quick Scan. Op onze website kun je zelf online je afspraak regelen.

Ken je mensen die graag weer hard zouden kunnen lopen? Deel dan dit bericht zodat we ze kunnen gaan helpen. 

Geniet van je dag

Richard Kooijman
#masterbodyfixer

Jacqueline Stevens en haar Rugklachten 

Maandelijks bezoekt Peter Wittekoek van www.pewinieuws.nl de personen achter onze succes verhalen. Voor het februari nummer van 2019 ging Peter langs bij Jacqueline. 

Jaqueline Stevens Rugklachten11

 

Wil jij ook van je pijnklacht af worden geholpen door onze experts? Maak dan een afspraak voor een Gratis Spreekuur

Opendag FixmyBody

 

Vrijdag 06-07-2018 om 10:00 uur is de officiele lancering van Richard Kooijman FixmyBody.nl

We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Gedurende de dag houden we presentatie over onze werkwijze zodat je zelf kunt zien en ervaren hoe de FixmyBody methoden werken en er zijn een aantal speciale presentaties. Wanneer je pijnklachten ervaart kun je tot 19:30 langskomen om onze mening en mogelijke oplossing van je klacht te laten onderzoeken.

#fixmyshapefast

De ultieme winnaar in de poll van afgelopen week is een die we niet direct hadden verwacht maar wel eentje waarbij het geheim best gaaf is om te delen... We delen een manier om je in een training van slechts 10 minuten maximaal vet te laten verbranden.. dit is tevens de kickstart van ons FixmyShape Fast programma van 30 dagen. Presentaties #fixmyshapefast zijn om: 10:10 uur - 13:10 uur en 18:10 uur.

#harderlopen

Een van de speciale presentaties gaat over harder lopen. in de pol van afgelopen week was dit een van de winnende onderwerpen en vrijdag delen wij een van onze geheimen over hoe we je harder kunnen laten lopen. Presentaties #harderlopen zijn om: 10:40 uur - 13:40 uur en 18:40 uur.

 

Benieuwd welke klachten wij direct een verlichting kunnen geven... kom ons maar uitdagen want daar zijn we gek op

 

Adres: Zandloper 2a, 1731LM, Winkel

Telefoon: 06-1824 1825

fixmybody klein

Luisteren naar je klachten

Overweeg je een preventieve gezondheidscheck? We kunnen je die nu aanbieden met korting! :-)

Onze Body Scan van €30,00 voor €15,00 Laat je gegevens achter op onze contact pagina voor meer info.

Https://RichardKooijman.nl/contact

Ester had 37 jaar pijnklachten aan bekken, rug en heup

Maandelijks bezoekt Peter Wittekoek van www.pewinieuws.nl de personen achter onze succes verhalen. Voor het maart nummer van 2019 ging Peter langs bij Ester Schilder. En... Ja, het klopt wanneer je naar FixmyBody belt krijg je Ester aan de lijn.

Ester Schilder bekkenbodem Heup pijnklachten1

 

Wil jij ook van je pijnklacht af worden geholpen door onze experts? Maak dan een afspraak voor een Gratis Spreekuur

Ervaar je pijnklachten of ken je iemand die pijnklachten heeft... Kom dan langs op onze opendag zodat we je kunnen helpen en laten ervaren hoe FixmyBody voor je pijnklachten werkt.

We zijn op 7 oktober open van 9 tot 13.00 uur en helpen je graag door te testen waar de oorzaken van je pijnklachten vandaan komen.

Super als je je vrienden laat weten dat we de opendag houden... Ze zullen je dankbaar zijn... En wij ook😎😊

Groetjes en een mooie dag

Richard Kooijman

Yes! De nieuwe site is live

  • Er staan meer reviews op dan ooit (waarvoor onze dank)
  • Duidelijk weergegeven hoe we werken
  • Mooie visuals (dank aan Miranda Nell)
  • Mooie techniek (meten is weten)
  • Lancering van onze eigen app
    • Zodat je nog eenvoudiger een afspraak kunt maken en beheren
  • Lean en Clean

 

We gaan even genieten van het bereikte resultaat en nemen alle feedback graag in ontvangst zodat we het nog beter kunnen doen :-)

 

 

 

Download onze app

Download iOS AppDownload Android App
Je maakt zo nog eenvoudiger een afspraak!

Bel ons voor een afspraak

0618241825

Zandloper 2a

1731LM  Winkel

06-1824 1825

ester@richardkooijman.nl

KvK: 70683646
IBAN: NL30 INGB 0008 0996 59
BTW nr.:NL858420533B01

privacy verklaring

Hieronder kun je eenvoudig online een afspraak maken!