fbpx .parallaxchild {bottom: 0;left: 0;position: absolute;right: 0;top: 0;z-index: -1;background-size: cover;background-position: 50% 0;background-repeat: no-repeat;box-sizing: border-box;} jQuery(document).ready(function(){ new TCK_ParallaxBackground('#parallax', {speed : '5'}); });

Bel voor een afspraak

0618241825

Eindelijk weer kunnen Hardlopen was de wens

Een ultra marathon van 60 kilometer het doelOscar Minjon ultra marathon Tex

Dit is Oscar en hij doet graag aan Hardlopen. Echter werd dit hem door verschillende artsen en therapeuten sterk afgeraden.

Door een vervelende Achillespees blessure was hij maar gaan fietsen omdat hij dacht dat Hardlopen er toch niet meer in zou gaan zitten. Zelfs na operaties aan de Achillespees bleef de pijn aanhouden en alleen met medicatie was de pijn te handelen.

Op de foto komt Oscar over de finish van de 60 van Texel in 2019 in 6:00;04, en ja je ziet het goed in 5:54 gemiddeld per kilometer.

Loop je ook graag hard en ervaar je pijnklachten bij het hardlopen? Dan ken je het gevoel van het niet meer kunnen of mogen waarschijnlijk maar al te goed.

Oscar is in het dagelijkse leven een Advocaat en om na een lange dag aan zaken te werken even lekker te gaan hardlopen om het hoofd even leeg te maken is een van de dingen die hij graag doet om er de volgende dag weer vol tegen aan te kunnen. Kun je je voorstellen hoe dat is wanneer je gezegd wordt dat je er maar mee moet leren leven? Onmogelijk toch?

Ruim een jaar geleden kwam Oscar bij FixmyBody terecht en vertelde over de pijnklachten die hij ervaarde. Bij het vragen naar zijn ultieme doel durfde hij bijna niet te zeggen dat hij graag nog eens de ultra marathon van Texel wilde lopen(60 Kilometer).

Na een aantal van de in totaal 120 door ons te testen spieren vonden we genoeg om aan te nemen dat het zeker beter moest kunnen dan dat het op dat moment was. Een planning werd gemaakt en de week erna startten we met de vernieuwende blessure behandelingen bij FixmyBody.

Wanneer je last hebt van pijnlijke spieren en/of gewrichten wil je hier zo snel mogelijk mee worden geholpen toch?
Op https://richardkooijman.nl staan nog meer achtergrond verhalen!

De consulten waren zeer intensief en zeker niet lekker te noemen maar elke keer was er een goede verbetering zichtbaar en merkbaar.
Nadat de spieren waren geoptimaliseerd hebben we een uitgekiend trainingsschema opgesteld die er voor zorgde dat de belastbaarheid elke training met grote sprongen vooruit kon gaan.

De nieuwe behandelmethoden van FixmyBody werkten zo goed voor Oscar dat de pijnstillers al snel in het medicijnkastje konden blijven liggen.

Er werd twee soms drie keer per week getraind, tot het gaatje, soms verder en daar waar nodig direct weer behandeld om de spieren in een optimale conditie te brengen en te houden.

In de aanloop naar de 60 van Texel werden uiteindelijk ook de looptrainingen weer opgepakt… één á twee keer per week slechts en de maximale gelopen afstand was een duurloop van 32 kilometer en verder korte en intensieve trainingen.

De kunst van harder Hardlopen is volgens ons namelijk niet meer lopen maar harder lopen. Dat vergt een andere kijk op training en hiervoor moet je lichaam uitermate goed belastbaar zijn.

Wanneer je de gehele medische achtergrond bekijkt lijkt het haast een wonder dat Oscar deze prestatie heeft kunnen neerzetten maar wanneer de juiste prikkels op de juiste manier worden gegeven is er meer mogelijk dan je denkt.

Het begint bij de juiste behandeling wanneer je pijnklachten ervaart en bij FixmyBody hebben we de juiste kennis in huis om dat voor jou te bepalen. De unieke spiertesten geven ons en jou direct de juiste informatie zodat we snel kunnen starten met het opnieuw belastbaar maken van je lichaam zodat je dus weer meer kunt dan je zelf had gedacht.

Wil jij ook gebruik maken van onze kennis en expertise bij hardloop gerelateerde pijnklachten? We hebben nu een Quick Scan voor je zodat je lichaam kan worden getest op de verschillende functies zodat er een helder beeld ontstaat over de oorzaak van je pijnklachten en hoe we je gemakkelijker harder kunnen laten lopen.

De Quick Scan is nu met 50% korting te boeken zodat je geen € 30 maar slechts € 15 betaald voor de Quick Scan. Op onze website kun je zelf online je afspraak regelen.

Ken je mensen die graag weer hard zouden kunnen lopen? Deel dan dit bericht zodat we ze kunnen gaan helpen. 

Geniet van je dag

Richard Kooijman
#masterbodyfixer

Download onze app

Download iOS AppDownload Android App
Je maakt zo nog eenvoudiger een afspraak!

Bel ons voor een afspraak

0618241825

Zandloper 2a

1731 LM  Winkel

en 

Oostwal 21

1747 EZ Tuitjenhorn

06-1824 1825

ester@richardkooijman.nl

KvK: 70683646
IBAN: NL30 INGB 0008 0996 59
BTW nr.:NL858420533B01

privacy verklaring

Hieronder kun je eenvoudig online een afspraak maken!