fbpx

Bel voor een afspraak

0618241825

In onze praktijk aan de Zandloper 2a in Winkel behandelen wij mensen met uiteenlopende pijnklachten. Op het moment van het uitkomen van ons eigen FixmyBody Litteken Serum hebben meer dan 4500 mensen ervaren hoe de toegepaste technieken pijnklachten doen verdwijnen.

De afgelopen jaren hebben wij zeer veel bijgeleerd en zelfs in de praktijk nog meer technieken ontwikkeld om sneller tot een pijnvrij resultaat te komen.Tijdens een studie over het behandelen en ontstoren van littekens zijn wij tot een zeer waardevolle ontdekking gekomen. We hebben kennis van de afgelopen jaren in een mooi en goed toepasbaar product vorm mogen geven zodat mensen thuis aan verder herstel kunnen doorwerken.

Het FixmyBody Litteken Serum heeft de eigenschap dat het de prikkeloverdracht naar de hersenen hersteld op gebieden waar zich littekens bevinden. Met in het afgelopen jaar nog eens honderden testen en bevestigingen van de werking van het serum kunnen we nu met trots ons product aan je presenteren.

Onze huid is ons grootste orgaan en geeft aan de hersenen allerlei informatie door over de stand van het lichaam. Op het moment dat hierin door een litteken een verstoring in is gekomen kan dit invloed hebben op de aansturing van diverse spieren en gewrichten. In onze praktijk in Winkel testen hebben we deze stelling honderden keren getest met steeds een postief resultaat op de uitgevoerde spier en gewrichts testen.

Onderstaand enkele voorbeelden van littekens en waarop deze een storende werking hadden..
Litteken Serum FixmyBody header

Littekens van een keizersnede beinvloeden spieren in de superfascial frontline

 

pijnklachten aan de enkel

Dit litteken op de knie had invloed op de stabiliteit van de enkel. Na het inmasseren van het serum waren de testen van het onderbeen significant verbeterd.

{rsform 12}

 

pijnklachten aan de knie

 

Dit is al een oud litteken van een operatie aan de darm. Na behandeling en later insmeren met het FixmyBody Litteken serum zijn de knieklachten verdwenen.

 

pijnklachten aan de elleboog

 

Een flink litteken op de schouder bleek de storende factor te zijn bij hardnekkige elleboog klachten(tennisarm)

 

Bestel vandaag nog jouw Litteken Serum zodat je lichaam weer optimaak gaat werken.

{rsform 12}

 

 

Download onze app

Download iOS AppDownload Android App
Je maakt zo nog eenvoudiger een afspraak!

Bel ons voor een afspraak

0618241825

Zandloper 2a

1731LM  Winkel

06-1824 1825

ester@richardkooijman.nl

KvK: 70683646
IBAN: NL30 INGB 0008 0996 59
BTW nr.:NL858420533B01

privacy verklaring

Hieronder kun je eenvoudig online een afspraak maken!