fbpx

Bel voor een afspraak

0618241825

"if you can wish it, you can dream it, you can do it!"

Op 18 jarige leeftijd raakte ik geblesseerd aan mijn knieën tijdens een wielerwedstrijd. Maandenlang was ik uitgeschakeld en kon ik niet fietsen totdat ik bij een behandelaar in Vucht terecht kwam. Deze man kon in mijn ogen toveren met een lichaam, na een aantal behandelingen kon ik weer pijnvrij fietsen... een wens was geboren; 'dat wil ik ook kunnen'.

Inmiddels durf ik te zeggen dat de behandelmethoden die wij nu dagelijks in onze praktijk toepassen nog beter werken en duurzamer zijn dan de therapieën die ik destijds zelf volgde.

Vanaf mijn 14e staat mijn leven in het teken van sport. Alles wat ik deed deed ik om te kunnen fietsen op een zo hoog mogelijk niveau. Van het verkopen van bloemen langs de deuren om een nieuwe fiets te kunnen kopen tot later parttime werken om maar zo veel mogelijk te kunnen trainen. Bij de elite amateurs heb ik diverse wedstrijden gewonnen waaronder het kampioenschap van Noord-Holland, Ned. Kampioenschap ploegen achtervolging, Ned. Kampioenschap Criterium en een tiental landelijke criteriums. In 2003 op 28 jarige leeftijd ben ik als fitnesstrainer begonnen en in 2005 heb ik mijn eigen personal trainingscentrum geopend.

In 2009 kreeg ik een serieus auto ongeval waardoor ik jaren met hoofdpijnen heb gelopen. Concentratie problemen, vermoeid, niet op woorden kunnen komen... bijna dagelijks in de middag een paar uur slapen om de dag maar door te kunnen komen was mijn leven geworden.

Ommekeer

De droom om als behandelaar te toveren met een geblesseerd lichaam bleef bestaan en na diverse opleidingen te hebben voltooid leef ik nu mijn droom. Het behandelen en verhelpen van blessure leed. Dit geeft zo ontzettend veel voldoening. En het mooiste, ik heb zelf geen hoofdpijnen meer :-)

Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de huidige praktijk in Winkel aan de Zandloper 2a te, waarbij een Holistische benadering van een klachtenpatroon centraal staat en onze therapeuten dezelfde denkwijze hebben als het gaat om het verhelpen van diverse pijnklachten.

Doe wat je leuk vindt en geniet maximaal :-)

 

Richard Kooijman

The Body Fixer

Zandloper 2a

1731LM Winkel

06-1824 1825

Download onze app

Download iOS AppDownload Android App
Je maakt zo nog eenvoudiger een afspraak!

Bel ons voor een afspraak

0618241825

Zandloper 2a

1731LM  Winkel

06-1824 1825

ester@richardkooijman.nl

KvK: 70683646
IBAN: NL30 INGB 0008 0996 59
BTW nr.:NL858420533B01

privacy verklaring

Hieronder kun je eenvoudig online een afspraak maken!