fbpx

Bel ons op:

0618241825

Veel gestelde vragen:

 • Vaak krijgen wij de vraag ‘wat doe je nu eigenlijk tijdens een behandeling’

Een ding is in ieder geval duidelijk, we doen het anders dan je gewent bent ?

Van jouw lichaam kunnen we bij FixmyBody ongeveer 120 spieren testen en behandelen. De spieren die wij behandelen zetten je lichaam met name in beweging zoals buigen strekken en draaien. Op het moment dat enkele spieren niet doen waarvoor ze gemaakt zijn dan nemen andere spieren de functie deels over, we noemen dit compenseren. Omdat de compenserende spieren deze functie niet als hoofdtaak kunnen uitvoeren raken deze snel overbelast of geïrriteerd.

Wanneer het lichaam niet verder meer kan compenseren ervaar je ergens pijnklachten. En daar waar je de pijn voelt zit in onze ervaring dan ook bijna nooit het probleem.

Omdat de compenserende spieren deze functie niet als hoofdtaak kunnen uitvoeren raken deze snel overbelast of geïrriteerd. Wanneer het lichaam niet verder meer kan compenseren ervaar je ergens pijnklachten. En daar waar je de pijn voelt zit in onze ervaring dan ook bijna nooit het probleem.

De test en behandelmethoden van FixmyBody geven je snel het inzicht welke je nodig hebt voor het verhelpen van je pijnklachten. Dus loop je vast in je huidige therapie of wil je gewoon sneller herstellen van je blessure? Maak dan eens bij FMB een afspraak.

We zoeken de zwakke schakels in je lichaam op en verbeteren met specifieke behandelmethoden de functies zodat je weer beter kunt gaan bewegen en vooral minder pijn of beperking zult ervaren.

 

 • In de FixmyBody praktijk is de meest gestelde vraag toch wel... Hoe kan dat nou?

En dan doelen de mensen op de directe verbetering die ze ervaren tijdens een behandeling. Soms hebben mensen al jaren klachten en zijn ze gewend aan pijn of beperking in spieren en gewrichten. Dat het niet altijd zo hoeft te zijn of te blijven wordt vaak al in een eerste consult duidelijk. Hieruit blijkt dus dat we duidelijk iets totaal anders doen dan dat mensen tot nu toe hebben ervaren.

Wil je weten hoe we jouw pijnklachten aan zouden pakken...maak dan een afspraak voor een gratis spreekuur of informeer bij onze service desk via 06-1824 1825

 

 • Een andere vraag is... Waarom weten andere therapeuten dit nog niet?

Deze vraag is nog niet zo gemakkelijk te beantwoorden... je weet namelijk niet wat je nog niet weet... alle therapeuten zijn opgeleid in een bepaald vakgebied en nog niet iedereen kent onze methoden.

Wij denken dat er geen goed of fout is maar wel 'wat werkt er op dit moment voor jou en is nu het beste om minder pijn te gaan ervaren'. En daarom testen wij vooraf welke spieren we wel of niet moeten behandelen zodat we sneller tot een oplossing kunnen komen dan dat je mogelijk dacht.

 

 • Een vraag die we regelmatig van andere therapeuten krijgen is... De therapie is niet evedence based, hoe weet je of het werkt en waar zijn de bewijzen?

De test en behandelmethodiek die wij inzetten werkt direct of het werkt niet. We bewijzen het dus eigenlijk elke keer wanneer we iemand behandelen. Daarnaast lopen resultaten van onderzoeken uiteen en zijn er slechts weinig onderzoeken die gereproduceerd kunnen worden waarbij dezelfde uitkomst naar voren komt.

Wij nodigen je dan ook graag uit voor een GRATIS Spreekuur of een Second Opinion om je te laten zien en ervaren dat het werkt. Zo kun je zelf ontdekken dat er meer mogelijk is.

 

 • Werkt de methodiek altijd?

Voor ruim 90 procent van onze klanten wel. Voor alles is een tijd en plaats en soms kunnen we niet voor de verbetering zorgen die we je graag gunnen. Op het moment dat de methoden die we toepassen niet goed genoeg blijken te werken dan is er nog iets anders aan de hand waardoor het lichaam een pijnsignaal blijft afgeven of dat de spieren zich weer vast gaan zetten.

Wanneer we merken dat de methode niet aanslaan (na circa 2 - 4 behandelingen moet de pijn namelijk sterk zijn gereduceerd) gaan we samen opzoek naar overige mogelijkheden en zullen we doorverwijzen naar specialisten uit ons netwerk.

 

 • Komen de behadelingen in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraar?

Hiervoor vragen wij je contact op te nemen met je huidige zorgverzekeraar. In de praktijk merken wij slechts een enkele keer dat een consult wordt vergoed.

 

 • Wat zijn de kosten voor een consult?

Het behandel tarief voor een consult van 45 minuten is 87.50

 

 • Met welke pijnklachten kan ik terecht bij FixmyBody Winkel?
  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Schouderklachten
  • Knieklachten
  • Lopersknie
  • Achillespeesklachten
  • Carpale Tunnel Syndrome
  • Golfarm
  • Tennisarm
  • Chronische klachten
  • als het niet kapot is kun je een afspraak maken

Wanneer je nog twijfelt of en hoe wij je kunnen helpen dan nodigen we je graag uit voor een Pijn Scan  zodat we je kunnen laten zien en voelen hoe onze methoden voor je kunnen werken zodat je daarna zelf een beslissing kunt nemen die op dit moment bij je past.

Of bel onze service desk op 06-1824 1825 dan beantwoorden we je vragen graag.

(op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 11:30 uur en 24/7 via de mail of het contact formulier)

 

 

 

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15