fbpx

Jou verbazen met wat er mogelijk is bij pijnklachten is onze drijfveer!

Samen met bovenstaande mensen maken wij dagelijks bijzondere verhalen mee. Slechts in een enkele casus lukt het ons ook niet om de pijnklachten te verminderen. Wij zien het als onze taak om binnen 3 tot 5 behandelingen een significante verbetering in de pijnklachten te realiseren. Mocht dat niet het geval kunnen zijn gaan wij in ons netwerk zoeken naar de therapeut die op dat moment de juiste aanvulling is bij de pijnklacht om zo toch tot een verbetering te kunnen komen.

De FixmyBody therapie is er op gericht om direct verbetering te geven op de behandelde spieren. In ons 5 stappen proces kaderen wij de verbetering duidelijk af zodat je een goed inzicht krijgt in welke stappen we doorlopen voor een optimaal resultaat.

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15