fbpx
Richard Kooijman

Bel voor een afspraak

0618241825

De FixmyBody ervaring van Sanne

Opeens weer goed kunnen lopen, opeens weer warmte in je handen voelen, opeens weer gewoon kunnen zitten en uitrusten op de bank, opeens niet meer hoeven denken aan of dat wel gaat en wat voor last ik er aan over hou... Opeens weer meer en meer jezelf worden! You don't know what you have till it's gone... Thanks for given it back!!!  FLABBERGASTED

 

Gr Sanne

Sanne heeft jaren last gehad van een pijnlijke schouder en meerder therapeuten gezien. Door te onderzoeken waar de oorzaak van de pijn vandaan komt konden bij FixmyBody Sanne met enkele behandelingen helpen!

Melany Brunings

Melany Brunings
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Richard Kooijman gaat mij klaarstomen zodat ik op 16 september aanstaande toch deel kan nemen aan de Dam tot Damloop voor Kinderwensbloggers om geld in te zamelen voor mensen met een kinderwens. Zij begrijpen hoe belangrijk dit is voor mij en de 30 mensen die met mij meelopen. Daar ben ik echt blij mee. Dank voor jullie steun, waarmee niet alleen ik geholpen ben maar nog veel meer mensen!

Ellen Zuurbier

Ellen Zuurbier
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Al half jaar met nek, schouder en armklachten gelopen, naar de fysio geweest, geen tot nauwelijks resultaat, hij dacht dat ik een "frozen schouder" had, was ik al niet van overtuigd, via via bij FixmyBody in Winkel terecht gekomen, en belande bij enthousiaste Kees. Na 3 behandelingen eigenlijk geen tot nauwelijks pijn klachten meer, echt super! Kees is een toppertje!

Renate Wagemaker (nek hernia)

Renate Wagemaker-hoekstra
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Met mijn laatste sprankje hoop,na geopereerd te zijn geweest aan een nekhernia en nog een nieuwe nekhernia erbij, waar geen behandeling voor is maar heel veel beperking, kwam ik met de volgende vraag en dus mijn doel.: ik moet binnen 3 mnd weer gezond zijn anders ben ik mijn droombaan kwijt. nog geen 2 mnd verder zit ik weer top in mijn lijf en ga eerdaags volledig aan het werk na bijna 2 jaar in de ziektewet te hebben gezeten. Een ieder die denkt dat je moet leren leven met beperkingen, kan ik aanraden om contact op te nemen met FixmyBody, omdat ik ervan overtuigd ben je deze jongens jou gaan helpen en je lichaam weer gezond kunnen maken zodat je de hele wereld weer aan kan. Bedankt Richard. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik jullie gevonden heb, want uitbehandeld ben je dus nooit.

De FixmyBody ervaring van Gea

Een Tovenaar, dat was het eerste wat ik dacht toen Willem(collega bij FixmyBody.nl) al in de eerste behandeling de oorzaak van mijn pijn vond én wegnam. 4 jaar lang heb ik door een val met de fiets pijn in mijn rug gehad. Ik kon niet normaal op een harde ondergrond zitten of liggen, lang staan of lopen lukte niet en altijd was er pijn.

Injecties op de pijnpoli, onderhoudsbezoekjes aan de Chiropractor, het hielp niet of niet lang. De eerste behandeling bij FixmyBody zorgde er al voor dat de blokkade in mijn rug weg was. Hoe bijzonder! Hierna ben ik nog een aantal keren bij Willem terug geweest, omdat er bepaalde spieren verzwakt waren doordat ze niet gebruikt konden worden door de blokkade. Ik heb daar oeffeningen aangeleerd gekregen waarmee ik nu thuis de boel kan onderhouden en zonder beperkingen door kan. FANTASTISCH! Bedankt!!!

Groetjes Gea uit Heerhugowaard

Download onze app

Download iOS AppDownload Android App
Je maakt zo nog eenvoudiger een afspraak!

Bel ons voor een afspraak

0618241825

Zandloper 2a

1731LM  Winkel

06-1824 1825

ester@richardkooijman.nl

KvK: 70683646
IBAN: NL30 INGB 0008 0996 59
BTW nr.:NL858420533B01

privacy verklaring

Hieronder kun je eenvoudig online een afspraak maken!

Door deze pagina te bezoeken stem je toe om cookies te plaatsen op je computer