fbpx

Bel ons op:

0618241825

Regelmatig kun je ons vinden op evenementen in de regio waar we dan gratis advies geven over onze vernieuwende werkwijze bij diverse pijnklachten. Afgelopen zomer stonden we op de eerste Nachtmarkt in Kolhorn en kwamen we Tiny tegen. Je moet deze gewoon even kijken... de verbazing spat er vanaf.

Na ruim 6 jaar pijn te hebben ervaren kreeg Afra dan toch een nieuwe knie maar helaas werden de pijnklachten die zij al die tijd had niet echt minder. Een jarenlange sportieve houding zorgde ervoor dat ze het maar niet opgaf en uiteindelijk ons op een evenement de kans gaf om haar een nieuw inzicht met betrekking tot de aanhoudende knieklachten.

De conclusie is dat we echt iets anders doen dan de rest want ook Afra is nu pijnvrij.

Sandra was ook al bij meerdere therapeuten geweest en helaas zonder resultaat gebleven. De pijn aan de bil en hamstring beperkte haar in haar actieve leven. Na enkele behandelingen waren er geen belemmeringen meer.

Winnaar van de Tour de Lasalle in Den Helder Kay Blokdijk kon bijna 2 maanden niet trainen en riep de hulp in van FixmyBody. Na slechts 2 behandelingen kon hij weer lachend op de fiets zitten en de trainingen hervatten.

Op 20 mei een echo gehad waarin werd bevestigd dat ik een frozen shoulder had. Het slechte bericht, het duurt een jaar tot anderhalf jaar. Het goede bericht, het gaat weer over.

Tsjaaaa, wat is wijsheid. Via een vriend (ook een frozen shoulder) werd ik gewezen op Richard Kooijman/FixmyBody. Het zou wel pijnlijk worden, waarschuwde hij. De therapeut past een holistische therapie toe, deze gecombineerde technieken zouden direct verbetering brengen. Dit is natuurlijk een vaag verhaal, je moet dit ervaren. Na wikken en wegen besloot ik er voor te gaan. Mocht het niet goed voelen, ik was er tenslotte zelf bij, zou ik de behandeling stoppen. Ik was heel nerveus, waar ging ik aan beginnen. Op alle sites lees je dat niets helpt en ga niet over je pijngrens. Pijnlijk was het al, wat had ik te verliezen. Wat ben ik blij dat ik het ben aangegaan. 11 Juni heb ik mijn eerste behandeling gehad. Iedere week een behandeling met een onderbreking van 6 weken in de zomer. In deze 6 weken geen terugval gehad, ik kan weer op mijn schouder slapen, de pijnscheuten en de zeurpijn is verdwenen. Nu na 4 maanden is de mobliliteit in mijn schouder bijna weer normaal. Ik adviseer iedereen ga aan de slag. Een groot compliment aan Richard Kooijman.

Lida

frozen schoulder succesvolle behandeling

Linda Spruit-van Schagen
Heeft FixmyBody — 5 sterren

Al jaren loop ik rond met pijnklachten in verschillende spieren en zenuwen. Een afspraak gemaakt met Richard vanwege een zenuwbeknelling in mijn arm. De arm "sliep" heel snel. Al na één behandeling was dit verholpen. Ook de pijn was een stuk minder.
Na de tweede behandeling voelde ik helemaal verbetering. Richard heeft ook mijn knieklachten die al 20 jaar spelen behandeld. Ik heb nooit kunnen hurken en opstaan. En nu. ... wauw! Dus zeker een aanrader om naar FixmyBody te gaan!

Karen Souverein
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Vanochtend voor de eerste keer op bezoek bij Richard.Wist niet goed wat ik moest verwachten,maar weet wel dat ik van de pijn in mijn rug afwil,en de kracht in mijn been terugwil.
De behandeling was op zn zachtst gezegd niet heel ontspannend (Dank hiervoor Richard)maar zeker wel doeltreffend!!
Na de behandeling ben ik een paar keer gaan zitten en weer opgestaan,normaal steeds pijn.....en nu niets!!!!!Hoe blij kan je zijnDe rest voelt wel beurs maar kijk al uit naar de volgende keer.Zou dit dan echt hetgeen zijn wat helpt?

Renate Wagemaker-hoekstra
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Met mijn laatste sprankje hoop,na geopereerd te zijn geweest aan een nekhernia en nog een nieuwe nekhernia erbij, waar geen behandeling voor is maar heel veel beperking, kwam ik met de volgende vraag en dus mijn doel.: ik moet binnen 3 mnd weer gezond zijn anders ben ik mijn droombaan kwijt. nog geen 2 mnd verder zit ik weer top in mijn lijf en ga eerdaags volledig aan het werk na bijna 2 jaar in de ziektewet te hebben gezeten. Een ieder die denkt dat je moet leren leven met beperkingen, kan ik aanraden om contact op te nemen met FixmyBody, omdat ik ervan overtuigd ben je deze jongens jou gaan helpen en je lichaam weer gezond kunnen maken zodat je de hele wereld weer aan kan. Bedankt Richard. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik jullie gevonden heb, want uitbehandeld ben je dus nooit.

Cynthia Mens
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Na jarenlange klachten te hebben gehad in mijn hele lichaam, werd ik geattendeerd door een collega om naar FixmyBody te gaan.

Door de jaren heen ben ik al bij diverse instanties behandeld, maar dat bracht niet het gewenste resultaat.

Na de eerste behandelingen was er al merkbare vooruitgang. Nu na 6 behandelingen door Chris, Tom & Richard ben ik van al mijn klachten verholpen.

Ik ben heel dankbaar en blij met het bereikte resultaat & ik heb eindelijk geen pijn meer

Karina Van de Wolfshaar
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren
FixmyBody was voor mij een verademing!

Nog steeds ben ik vol ongeloof dat na 25 jaar mijn darmklachten weg zijn!
Van alles heb ik gedaan om van mijn klachten af te komen van Osteopathie tot bacterie en ziekenhuis onderzoek. Niks hielp, of voor even.
Ik bleef krampen houden, benauwd, duizelig en totaal geen energie!
Ik ging aan mezelf twijfelen, stel ik me aan? Het gaat wel over en kreeg vaak te horen het is een spastische darm leer er maar mee leven. Kortom; je wordt er moedeloos van!

Totdat ik via via positieve verhalen hoorden over FixmyBody, zou het dan toch ook voor mij het proberen waard zijn?
Dus alle moed bij elkaar geraapt en een afspraak gemaakt voor het inloop spreekuur.
Richard mijn '' oud '' buurjongen vertelde dat ze voor mij zeker wat konden betekenen. Eerst werd mijn darm klep aangepakt ( waar behoorlijk wat stress op zat) en tijdens mijn 1 ste behandeling daar mijn nek los gemaakt en gekeken naar mijn voeding. Door goede coaching heb ik mijn voeding aangepast ( dit vergde even wat handigheid maar ben inmiddels expert :-) wat vrijwel snel goede resultaten boekten. Na nog een 2e behandeling ben ik gewoon van mijn klachten af en heb ik weer energie voor 10!!

Ik raad daarom ook iedereen aan die klachten heeft, blijf er niet mee zitten want er is echt wat aan te doen!!
Een goede mindset doet ook wonderen :-)

Ik ben jullie eeuwig dankbaar daarom voor jullie een dikke pluim.

Groetjes van Karina van de Wolfshaar

Kim Verbruggen
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Na een aantal jaar geprobeerd af te vallen, met 'gezonde' voeding en sporten (heel veel sporten!), met helaas geen resultaat, gelukkig bij FixmyBody terecht gekomen. Ik had heel erg last van een sterk schommelende bloedsuikerspiegel en voelde me daar heel vaak slecht door. Ook wilde ik al jaren een aantal kilo afvallen en dat lukte gewoon totaal niet, terwijl ik alles al geprobeerd had. Eenmaal bij FixmyBody terecht gekomen was ik eerst wel sceptisch, maar ik had besloten er toch 100% voor te gaan. Ik bleek veel te veel koolhydraten te eten, en ergens klonk alles ook wel logisch.
Na de eerste meting kreeg ik een op mij afgesteld sportschema en voedingschema. Dat was wel even aanpassen, maar al snel merkte ik dat ik me veel beter ging voelen. Eindelijk! Al snel besloot ik dat het aanpassen van de voeding alleen voor dit gevoel al waard was. Ik merkte ook al snel dat ik begon af te vallen, en dat was helemaal fijn. Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik zoveel ben afgevallen, maar ben ik nog veel blijer dat mijn bloedsuikerspiegel niet meer te ver daalt en voel ik me super!

Wilbert Van den Berg
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

15 juli training op het werk gehad. Ik werk voor justitie en tijdens de fysieketraining liep ik knie klachten op. Gewoon lopen was er niet bij. Via huisarts naar de specialist en een Mri laten maken niets te zien de knie is goed niets kapot. Hoe kom ik van mijn klachten af want lopen ging steeds slechter. Mijn leidinggevende kende FixmyBody en Richard en rade mij aan om er langs te gaan. Tijdens de intake 2 disfuncties aangepakt en de scherpe pijn was al een heel eind minder. Na elke behandeling ging het steeds beter en beter. Braaf me oefeningen gedaan en nu loop ik pijnloos rond en ben we er voorzichtig aan het sporten. Badminton is erg belastend maar dit gaat ook al erg goed.
Blijf niet lopen met pijnklachten FixmyBody kan wat betekenen en is iedere Euro meer dan waard!
Mij gaan ze hier zeker terug zien mocht ik klachten hebben.
Top!

Hoefsmederij Ten Tije Teun
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Geweldig resultaat behaald bij FixmyBody! Na al vier jaar fisiopraktijk in en uit kwam ik terecht bij de heren van FixmyBody! Terwijl meerdere mensen bij mij (zonder foto's) hadden geconcludeerd dat ik een hernia begon te ontwikkelen/had, kwam ik bij FixmyBody. Na een aantal testen bleek al snel dat de pijn ergens anders vandaan kwam. Op hun advies ben ik begonnen met een dieet waardoor mijn darmen tot rust kwamen en in combinatie met tot nu toe drie behandelingen ken ik mezelf niet terug! Na de eerste behandeling was ik al direct van mijn zenuwpijn af en door nu hard te trainen goede voeding en niet te vergeten de activatiepunten ben ik sterker dan ooit! Meer energie, beter in mijn vel en mijn lijf begint ontzettend te veranderen. Ik kan niet anders adviseren voor iedereen die ergens last van heeft en er niet meer uit komt.. Geef niet op! Neem contact met ze op want er is meer mogelijk dan je denkt!!!

Mark Mangelmans
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Al ruim een jaar loop ik met een blessure aan mijn rechter bovenbeen. Verschillende fysiotherapeuten bezocht en zelfs een doorverwijzing gekregen voor een mri scan aangezien de huisarts dacht aan een hernia. Aangezien ik nog 6 weken moest wachten tot deze scan ben ik verder gaan zoeken en kwam bij FixmyBody terecht.
Ze doen hun naam eer aan. Het was namelijk een groot succes. Na 2 behandelingen ben ik van de pijn af waar ik al een jaar mee loop. Ik kan weer sporten en nu langzaam weer opbouwen om te gaan voetballen.
Tom enorm bedankt!! Naast de goede behandeling ook de rust en tijd genomen om alle uitleg te geven over de juiste oefeningen en houdingen.
Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar kan alleen maar zeggen ga het maar eens ervaren dan praten we na 2 behandelingen verder �.
FixmyBody bedankt!!

Marjolein Wobbema
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren
Na bijna 4 maanden met een zeer pijnlijke elleboog te hebben gelopen, ben ik na een gesprek met de vrouw van Richard en een korte behandeling van Richard bij Kees geweest voor een consult.

Want bij de huisarts kreeg ik pijnstilling, zwaardere pijnstilling. Geweldig hoor, pijnvrij, maar bijwerkingen en het probleem werd niet opgelost.
Dus met volle hoop en natuurlijk een grote dosis West Friese nuchterheid naar FixmyBody in Winkel.
Na wat informatie uitwisseling met Kees werd de behandeling gestart.
Ik viel van de ene verbazing in de andere. Hoe? Hè? Ja hoor?
Na ruim een uur stond ik compleet "flabbergasted" buiten.
Waar ik een uur en een kwartier geleden geen papiertje tot propje kon knijpen kon ik nu mijn halve liter flesje meenemen zonder pijn!
En nu bijna 2 weken later is de pijn nog steeds weg en ben ik inmiddels weer twee wekelijks terug in de sportschool. Na bijna 4 maanden niets kunnen doen zonder pijn met mijn linkerarm gaat nu alles goed.
Natuurlijk met de oefeningen van Kees, en ik neem vis olie, magnesium en vitamine C.

De behandeling was pijnlijk maar (zoals met veel dingen) het meer dan waard!

Kees!!!! Ontzettend bedankt!

Mocht jij ook (pijn)klachten hebben en kom je bij huisarts, fysio e.d. niet verder? Denk jij? Ach ik leer wel met de pijn leven, want de artsen zeggen dat er geen behandel methoden meer zijn? Ik zou zeggen, maak een afspraak? Wat heb je te verliezen? Uurtje van je tijd en misschien ben jij straks ook pijnvrij!

Ik zou zeggen: give it a shot!

Keep up the good work gents.
Mocht ik ooit (wat ik niet hoop) klachten hebben, weet ik jullie te vinden!

Tony Papa
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Ik kwam hier na toenemende zenuwpijn in rug, benen en voeten, waar ik al jaren onbewust mee liep na een val van een paard in 2007.

Ik heb het hele reguliere traject gehad, met wisselend succes.
Eerst fysio (hielp ten dele, omdat de oorzaak van het ontzet s.i. gewricht werd verholpen), maar de pijn bleef.
Daarna manuele therapie, die goed hielp.
Maar ik merkte dat ik door te sporten weer pijn kreeg, dus stopte ik daarmee, startte weer, en nokte weer af.
Zo ging ik weer 3 jaar door, en zocht naar oplossingen, die allemaal niet hielpen, of juist verergerden.
Tot mijn vrouw me wees op de video.
Normaal ben ik niet van de holistische benadering, en supersnelle oplossingen, maar omdat mijn pijn zo precies werd beschreven in de video's werd mijn interesse gewekt.

Bij de intake had ik al het idee dat deze jongens, die zelf allemaal een fitte indruk maken, goed weten waarover ze praten, en goed op de hoogte zijn van anatomische processen.
Ik heb zelf jaren martial arts en yoga beoefend, dus daar let ik op.

Yogaoefeningen , en lange wandelingen op het werk verergerde mijn klachten, waar juist zware arbeid die enigszins verlichtte, dus ik was nogal in de war over hoe ik me moest behelpen.

Door mijn verhaal wisten zij precies waar de schoen wrong, en startten ze een kortdurend traject van 4 sessies om mij op het juiste pad te zetten.
Alleen leken 4 sessies mij wel erg kort!

Niet dus.
Na de sessies, een dieet en wat oefeningen die ik meekreeg, heb ik weinig tot geen last meer van pijn, en weet ik wat te doen als ik wel iets voel, omdat ik nu de oorzaak weet, en de juiste tools heb om het aan te pakken, en mezelf rustig naar een fitter niveau te brengen.

Daarom krijgen de mannen verdiend van mij een dikke vijf sterren.

Grtz Tony Papa.
Audiovisueel technicus, Heerhugowaard.

Annelies Iedema
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Yes! Al ruim een jaar rondgelopen met schouderklachten. Waarvan ik dacht dat het overbelasting was door een baan in de schoonmaak, konden fysio (oefeningen, kraken, dry-needling), huisarts (injectie) en in het ziekenhuis (echo) niemand iets vinden. Geen ontsteking, scheurtjes, overbelasting of wat dan ook. Waar zij het dan ook al hadden opgegeven, kwam ik op eigen initiatief en zoeken bij FixmyBody op Facebook uit. Ach, niets te verliezen.. dus toch de keuze maar gemaakt anderhalf uur te rijden om bij Kees terecht te komen. Fantastisch om te zien hoe hij vol motivatie en nieuwsgierigheid te werk ging. Na de 3e behandeling boekten we resultaat en vonden we de oorzaak! Een 4e behandeling gedaan om de puntjes op de i te zetten. Zo goed als pijnvrij! Nogmaals ontzettend bedankt Kees voor je werk �. Dagelijkse kost voor jullie, een klein wonder voor mij �!

Melany Brunings
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Richard Kooijman gaat mij klaarstomen zodat ik op 16 september aanstaande toch deel kan nemen aan de Dam tot Damloop voor Kinderwensbloggers om geld in te zamelen voor mensen met een kinderwens. Zij begrijpen hoe belangrijk dit is voor mij en de 30 mensen die met mij meelopen. Daar ben ik echt blij mee. Dank voor jullie steun, waarmee niet alleen ik geholpen ben maar nog veel meer mensen!

Lau Ra
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Al zo'n 5 jaar liep ik rond met rugpijn die qua pijn alleen maar erger werd waardoor ik niet echt meer vrij kon bewegen, laat staan mijn favoriete hobby paardrijden beoefenen.
Afgelopen juli naar het inloopspreekuur geweest in Winkel, daar werd ik ontvangen door Rob. Na een fijn intake gesprek ging ik met goede hoop naar huis. Een week later had ik mijn 1e behandeling.....Jeetje, dat was echt afzien, maar het resultaat was er, de rugpijn was een stuk minder en alles voelde soepeler.
Een aantal behandelingen later, samen met het voorgeschreven dieet, kan ik zeggen dat mijn rug tot zo'n 95% is verbeterd, en zolang ik doorga met de oefeningen en mijn rug sterker wordt, wordt het misschien zelfs 100%.
Het fijnste is dat ik weer kan paardrijden zonder pijn!
Bedankt Rob en FixmyBody!

Groetjes, Laura

Ellen Zuurbier
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Al half jaar met nek, schouder en armklachten gelopen, naar de fysio geweest, geen tot nauwelijks resultaat, hij dacht dat ik een "frozen schouder" had, was ik al niet van overtuigd, via via bij FixmyBody in Winkel terecht gekomen, en belande bij enthousiaste Kees. Na 3 behandelingen eigenlijk geen tot nauwelijks pijn klachten meer, echt super! Kees is een toppertje!

Jorus Bart
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Na een tegenvallende eerste paar sessies had ik in november afscheid genomen van FixmyBody. Vervolgens maakte ik een klacht, en werd ik uitgenodigd om (kosteloos) terug te komen en door een andere behandelaar geholpen te worden. Met succes! Ik loop al bijna 4 jaar met schouderklachten rond, maar de eerste stappen naar een volledig pijnvrije training zijn gezet. Ik ben er nog lang niet maar het is mij nu wel duidelijk wat er fout ging in mijn training en welke stappen ik kan zetten om door te zetten tot een volledig pijnvrije training. Mijn complimenten voor de persoonlijke zorg.

Ingrid Visser-Bruil
Heeft FixmyBody beoordeeld met — 5 sterren

Na een operatie aan de knie ( 1,5 jaar geleden) en al ruim 5 jaar met klachten te hebben gelopen, 3 mnd geleden besloten dat het genoeg was. Zag op Facebook een paar keer een video voorbij komen van FixmyBody en dacht misschien kunnen zij mij wel verder helpen. Afspraak gemaakt en moet zeggen dat ik erg blij ben dat ik de stap heb genomen. Ze hebben me daar me een aantal malen flink te pakken gehad maar het werpt wel zijn vruchten af. Nu enkele sessies en blauwe plekken verder moet ik zeggen dat ik in combinatie met de trainingen bij Martijn elke week sterker wordt en mijn knie steeds beter gaat functioneren. Hartelijk dank!

Maanden lang ontzettend pijn in m'n linkerelleboog. Een tenniselleboog zei de dokter. Niks aan te doen. Ja en dan de rechterelleboog ook nog eens overbelast. Vele tranen zijn er gevloeid. Gisteren met m'n dochter bij FixmyBody en Willem vraagt wat is er met je arm. Tenniselleboog. Huilend hier naar toegereden. Ooohh Richard heb jij nog 5 minuten vroeg Willem. Richard activeerde een paar punten in m'n nek en ik voelde de pijn zo wegvloeien. Jongens jullie zijn kanjers.

Opeens weer goed kunnen lopen, opeens weer warmte in je handen voelen, opeens weer gewoon kunnen zitten en uitrusten op de bank, opeens niet meer hoeven denken aan of dat wel gaat en wat voor last ik er aan over hou... Opeens weer meer en meer jezelf worden! You don't know what you have till it's gone... Thanks for given it back!!!  FLABBERGASTED

 

Gr Sanne

Sanne heeft jaren last gehad van een pijnlijke schouder en meerder therapeuten gezien. Door te onderzoeken waar de oorzaak van de pijn vandaan komt konden bij FixmyBody Sanne met enkele behandelingen helpen!

Een Tovenaar, dat was het eerste wat ik dacht toen de therapeut van FixmyBody al in de eerste behandeling de oorzaak van mijn pijn vond én wegnam. Ik heb vier jaar lang door een val met de fiets pijn in mijn rug gehad. Ik kon niet normaal op een harde ondergrond zitten of liggen, lang staan of lopen lukte niet en altijd was er pijn.

Injecties op de pijnpoli, onderhoudsbezoekjes aan de Chiropractor, het hielp niet of niet lang. De eerste behandeling bij FixmyBody zorgde er al voor dat de blokkade in mijn rug weg was. Hoe bijzonder! Hierna ben ik nog een aantal keren bij FixmyBody terug geweest, omdat er bepaalde spieren verzwakt waren doordat ze niet gebruikt konden worden door de blokkade. Ik heb daar oeffeningen aangeleerd gekregen waarmee ik nu thuis de boel kan onderhouden en zonder beperkingen door kan. FANTASTISCH! Bedankt!!!

Groetjes Gea uit Heerhugowaard

Onvoorstelbaar..... Flinke verbetering van een hardnekkige scheenbeenblessure... en dat in twee FixmyBody behandelingen! Even de tandjes op elkaar en zweetuitbraken trotseren...maar fluitend de deur uit! Richard je bent mijn held! ;-)

Wendy Broersen uit 't Veld

Na één FixmyBody behandeling van Richard Kooijman kan ik mijn arm weer zonder pijn gebruiken. Gelukkig kan ik nu mijn plantjes weer vertroetelen, SUPERRRR!!!

Dieuwertje uit Winkel

Ik had al langer last van deze klachten toen ik toch maar eens langs de huisarts ben gegaan. Deze constateerde toen dat ik ischias had met hevige pijn in mijn been als gevolg hiervan. Ik had al vaker van kenissen gehoord dat Richard wonderhandjes heeft dus heb ik een afspraak bij hem gemaakt.

Toen ik heen ging kon ik nauwelijks nog een kniebuiging maken en had ik dagelijks veel pijn en uitstralingsklachten in mijn been. Richard vertelde mij precies wat hij ging doen en na een aantal testen kwam hij er al snel achter waar de klachten vandaan konden komen. De behandeling kon beginnen... pfff dat deed best wel even zeer... maar het resultaat mocht er zijn... Ik had na deze eerste FixmyBody behandeling zeker de helft minder pijn en de uitstralingsklachten waren eigenlijk direct al weg.

Nu, na drie behandelingen, ben ik volledig pijnvrij en kan ik alles weer doen... ik zou het iedereen aanraden omdat middels de testen die hij doet snel tot de ontdekking komt waar je klachten vandaan komen en dus ook snel de oorzaak kan behandelen.

Groetjes Vanessa uit Schagen

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15