fbpx

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15

Richard Kooijman

Onze oprichter van het succesvolle FixmyBody concept.

Na een auto ongeval in 2009 had hij zelf jaren last van hoofdpijn, rugklachten en concentratieverlies. Vastbesloten dat er een oplossing moest zijn zocht hij al die tijd naar de juiste therapie om van zijn klachten af te komen. Vele malen hoorde hij dat hij er maar mee moest leren leven en even zovele malen draaide de therapie op niets uit.

Uiteindelijk maakte een combinatie van verschillende handelingen en technieken dat de klachten verdwenen en dat ging toen ineens razend snel ook.

Na zelf te zijn opgeleid in deze technieken zette hij in 2014 de praktijk in Winkel op om samen met een team van specialisten meer mensen met deze vernieuwende manier van behandelen te kunenn helpen. Vele soorten pijnklachten zijn schijnbaar eenvoudig te verhelpen en dat zouden meer mensen mogen weten!

Heb je pijnklachten of fysieke problemen waar je maar niet van af lijkt te komen... in de specialistische praktijk van FixmyBody helpen we je graag verder.

Maak vandaag nog je afspraak en bel met 06-1824 1825 (op werkdagen bereikbaar tusssen 8.30 en 12.30 uur).

Opeens weer goed kunnen lopen, opeens weer warmte in je handen voelen, opeens weer gewoon kunnen zitten en uitrusten op de bank, opeens niet meer hoeven denken aan of dat wel gaat en wat voor last ik er aan over hou... Opeens weer meer en meer jezelf worden! You don't know what you have till it's gone... Thanks for given it back!!!  FLABBERGASTED

 

Gr Sanne

Sanne heeft jaren last gehad van een pijnlijke schouder en meerder therapeuten gezien. Door te onderzoeken waar de oorzaak van de pijn vandaan komt konden bij FixmyBody Sanne met enkele behandelingen helpen!

Reviews op Facebook! Ook leuk om te volgen;-)
Google maps en Reviews

Locaties Fixmybody in Nederland