fbpx

Bel ons op:

0618241825

Mark Mangelmans
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Al ruim een jaar loop ik met een blessure aan mijn rechter bovenbeen. Verschillende fysiotherapeuten bezocht en zelfs een doorverwijzing gekregen voor een mri scan aangezien de huisarts dacht aan een hernia. Aangezien ik nog 6 weken moest wachten tot deze scan ben ik verder gaan zoeken en kwam bij FixmyBody terecht.
Ze doen hun naam eer aan. Het was namelijk een groot succes. Na 2 behandelingen ben ik van de pijn af waar ik al een jaar mee loop. Ik kan weer sporten en nu langzaam weer opbouwen om te gaan voetballen.
Tom enorm bedankt!! Naast de goede behandeling ook de rust en tijd genomen om alle uitleg te geven over de juiste oefeningen en houdingen.
Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar kan alleen maar zeggen ga het maar eens ervaren dan praten we na 2 behandelingen verder �.
FixmyBody bedankt!!

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15