fbpx

Bel ons op:

0618241825

Hoefsmederij Ten Tije Teun
Heeft FixmyBody beoordeeld — 5 sterren

Geweldig resultaat behaald bij FixmyBody! Na al vier jaar fisiopraktijk in en uit kwam ik terecht bij de heren van FixmyBody! Terwijl meerdere mensen bij mij (zonder foto's) hadden geconcludeerd dat ik een hernia begon te ontwikkelen/had, kwam ik bij FixmyBody. Na een aantal testen bleek al snel dat de pijn ergens anders vandaan kwam. Op hun advies ben ik begonnen met een dieet waardoor mijn darmen tot rust kwamen en in combinatie met tot nu toe drie behandelingen ken ik mezelf niet terug! Na de eerste behandeling was ik al direct van mijn zenuwpijn af en door nu hard te trainen goede voeding en niet te vergeten de activatiepunten ben ik sterker dan ooit! Meer energie, beter in mijn vel en mijn lijf begint ontzettend te veranderen. Ik kan niet anders adviseren voor iedereen die ergens last van heeft en er niet meer uit komt.. Geef niet op! Neem contact met ze op want er is meer mogelijk dan je denkt!!!

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15