fbpx

Bel ons op:

0618241825

FixmyBody behandeling

Richard Kooijman Advanced Mylogenics Practitioner

Hoe ikzelf van mijn hoofdpijn klachten af ben gekomen

Het was op een namiddag in september 2009, nog even snel wat te eten halen bij Red Chilli in Nieuwe Niedorp en dan snel door naar Drachten waar op dat moment mijn schoonvader in het ziekenhuis ligt en vecht voor zijn leven na een darmoperatie. Janet, mijn vrouw en onze pasgeboren dochter Jente zijn al een aantal dagen in Drachten en ik zou met mijn zwager ook die kant op.

Ik rij vanaf een rotonde en zie in mijn linker ooghoek die interliner van Connexxion aankomen, ik heb voorrang dus maak mij geen zorgen totdat... BAM!!! Die bus reed gewoon door en ramt mij vol in de flank van mijn Smart... Eerst wil ik er direct uit om verhaal te halen bij die chaufeur maar ik krijg mijn deur niet open en besluit toch maar te blijven zitten... Ik bemerk een warm gevoel wat zich verplaatst vanuit mijn nek naar voor op mijn hoofd... Ik dacht dit is niet best... Hulpdiensten zijn snel ter plekke en die bevrijden mij uit de auto. In het ziekenhuis is op scans en dergelijke gelukkig niets te zien en kom ik er zo lijkt het op dat moment met een behoorlijke schrik vanaf.

Maar dan de dagen, weken en maanden erna... hoofdpijn klachten, concentratie problemen, niet op woorden kunnen komen en moe ontzettend moe. De klachten die houden aan en ik kan nog nauwelijks mijn werk goed uitoefenen. Ik heb op dat moment een kleinschalig sportscentrum in Heerhugowaard en moet andere mensen gaan inzetten om het bedrijf draaiende te houden. Met schoonvader gaat het gelukkig de goede kant op maar met mij lijkt het steeds minder goed te gaan en ik zoek contact met een letselschade specialist. Via deze man komen we in aanraking met een centrum in Alkmaar waar met specifieke oefeningen in toestellen de spieren in mijn nek en rug getraind worden om zodoende weer meer belastbaar te worden.

Het traject in Alkmaar duurt weken en ik ga langzaam vooruit, niet meer elke middag naar bed, steeds kleine beetjes meer gewicht in de toestellen en een betere concentratie en uithoudingsvermogen. Uiteindelijk behaal ik een niveau welke goed genoeg is om de intensieve behandeling aldaar te staken en met de huidige belastbaarheid in het dagelijks leven voort te kunnen. Ik heb dan nog wel vaak hoofdpijn klachten en moet regelmatig bijslapen om mijn dag goed door te komen. De artsen en therapeuten zeggen dan 'je moet er maar mee leren leven'.

Ondernemer

Ik ben een zeer positief ingestelde ondernemer en weet in 2012 doormiddel van een unieke machine, waar er tot dan nog niet veel van in Nederland te vinden zijn, de aandacht van Edwin Evers en zijn 538 radio dj's te trekken. Mensen uit heel Nederland wisten mij uiteindelijk te vinden en zo kreeg ik een meneer op de behandeltafel die aan mijn fysiek zag dat het nog niet zo best ging. Ik had inderdaad op zeer regelmatige basis flinke hoofdpijn klachten. Hij stelde voor om na zijn behandeling mij even te onderzoeken en te testen of hij mij zou kunnen helpen. Zo gezegd zo gedaan. Middels wat testen kwam de beste man erachter dat verschillende spieren niet voor 100% goed functioneerden. Deze disfuncties kon hij direct behandelen en na één behandeling van circa 35 minuten merkte ik direct resultaat. Minder hoofdpijn en meer mobiliteit bij bewegingen. Hoe was het mogelijk om in zo een korte tijd van zoveel klachten af te zijn?

Terug de studieboeken in

De man radde mij aan om deze methode aan te leren, het zou zomaar de nieuwe standaard kunnen worden in het verhelpen van fysieke klachten. Na lang te hebben getwijfeld ben ik inderdaad begonnen met de opleidingen bij Overload Worldwide. Al snel had ik zelf Geen hoofdpijn klachten meer. Ik kan je dus uit eigen ervaring vertellen wat pijnklachten met je doen en hoe vervelend het is om hierdoor beperkt te worden...

Inmiddels behoor ik nu zelf tot een zeer select gezelschap, een kleine 15 personen die alle opleidingen bij Overload Worldwide met goed gevolg hebben weten af te ronden. Dagelijks help ik in mijn praktijk mensen met uiteenlopende pijnklachten. Hoofdpijn is daar één van en ik weet inmiddels ook dat je er niet mee hoeft leren te leven.

 

Als het niet kapot is kan FixmyBody je helpen om weer pijnvrij te leven.

Met deze stelling start ik elke behandeling. Vaak genoeg nemen mensen hele stapels medische dossiers mee en elke keer zeg ik dan berg die maar weer op! Alles wat er al gedaan is heeft nog niet geholpen anders was je nu niet bij mij... toch... laten we eens met een andere blik naar het probleem kijken en op zoek naar de oorzaak van je pijnklacht.

Aan het einde van een behandeling vraag ik dan nog eens...

Heb ik iets gedaan wat een andere therapeut al eens heeft gedaan?

Dan blijft het altijd stil... Je hebt een totaal andere aanpak en wauw het voelt echt anders nu!

 

En dan de vraag: Wat voelt er anders dan?

'Ja... los, lekker..'

'Anders... bizar...'

'Hoe kan dit nou?'

'Waarom wisten mijn andere therapeuten dit niet'

'Wat heb je nou gedaan... want het deed best zeer wat je deed... en wauw ik kan weer normaal bewegen'

 

Heb jij een vraag? Ik heb een antwoord... laat je verbazen wat ik samen met mijn team van specialisten voor jouw pijnklacht kan betekenen...

Met gezonde groet,

Richard Kooijman
06-18241825

Elleboogklachten

Een Tennisarm of Golfelleboog die de elleboogklachten veroorzaken. Je hoeft niet te tennisen om deze klachten te ervaren. Regelmatig komen deze klachten door veelvuldig dezelfde bewegingen te maken(RSI, Reptitive Strain Injury). Wat wij aals oorzaak van RSI tegen komen in de praktijk is dat de spieren die zorgen voor het naar binnen draaien van de onderarm verkleefd zijn. Het lichaam gaat dat dan compenseren. Stel je voor dat je veel achter een computer werkt en omdat je je onderarm niet ver genoeg naar binnen kunt draaien, dan moet je je armen licht optillen om je vingers toch op het toetsenbord te krijgen. De spier structuren die je daar dan voor moet inzetten raken overbelast omdat dat niet hun hoofdtaak is en veroorzaken dan je pijnklachten. De oorzaak van pijnklachten moet bijna altijd ergens anders in het lichaam worden gezocht dan waar de pijn zichzelf uit.

RSI voorkomen

Om deze RSI klachten te voorkomen maken wij in de FMB Praktijk verschillende spieren in je arm, nek en schouder los middels de unieke #FMB technieken. Na de behandeling geven wij je het advies om gerichte kracht oefeningen te doen om de belastbaarheid te vergroten en de behandeling duurzaam te maken. Daar waar je de belastbaarheid van je spieren op een hoger niveau brengt dan dat je dagelijks nodig hebt kun je vervelende RSI blessures voorkomen.

Meer weten? Bel 06-18241825

 

Tarsaal tunnel syndroom


Bij een tarsaal tunnel syndroom is er sprake van een beklemming van een zenuw in de voet. Deze zenuw bevindt zich aan de binnenzijde van de enkel. Deze beklemming veroorzaakt pijn, tintelingen en soms een doof gevoel. Het heffen van de voet en het naar binnen knikken van de enkel verergeren de pijnklachten vaak.
Blijf niet rondlopen met een tarsaal tunnel syndroom

Als je een tarsaal tunnel syndroom hebt, ervaar je meestal de volgende klachten:
• Brandende of stekende pijn in de voetzool
• Doffe pijn rondom de enkel of de hiel
• Uitstralende pijn aan de binnenzijde van de enkel

In een uitgebreid onderzoek achterhalen we welke structuren de beknelling van de zenuw veroorzaken. Meestal ligt de oorzaak in een verzwikking of verstuiking het verleden of een standsafwijking van de voet en enkel. Kom met een tarsaal tunnel syndroom naar FixmyBody. Bij FixmyBody is de eerste stap van onze aanpak het lokaliseren van de grondoorzaak van de pijn en vervolgens het opheffen van die oorzaak. Wij bieden snelle, revolutionaire pijnverlichting met al een merkbare verbetering na de eerste behandeling. Het uiteindelijke resultaat wordt meestal al bereikt in drie tot vijf behandelingen.

Voor meer informatie of een afspraak
Laat je succesvol door ons behandelen aan het tarsaal tunnel syndroom. Maak vandaag nog online een afspraak voor een uitgebreide intake waarbij de werkelijke oorzaak van de pijn in kaart wordt gebracht en we zo gericht en op maat kunnen gaan behandelen.

Meerdere wegen naar minder Hoofdpijn

Hoofdpijn kan natuurlijk meerdere oorzaken hebben en het is onmogelijk om hier op deze site alle mogelijke oorzaken te bespreken. Wel pak ik er een aantal uit waarvan regelmatig gezegd wordt dat iemand er maar mee moet leren leven... het is nou eenmaal zo...

Nou wij denken daar bij FixmyBody toch echt anders over!

 

Migraine klachten

Migraine komt in aanvallen en hoofdpijn is slechts één van de symptomen. Iemand die een migraineaanval heeft, kan enkele uren tot enkele dagen compleet uitgeschakeld zijn. Naast de hoofdpijn, die hevig is, komt vaak ook misselijkheid en braken voor.

Oorzaak Migraine

Over de exacte oorzaak van migraine is nog maar weinig bekend. Een migraineaanval ontstaat door een ontregeling in de hersenstam. Deze ontregeling, ofwel ‘kortsluiting’, ontstaat door prikkels. De prikkeldrempel kan tijdelijk verlaagd zijn, bijvoorbeeld door de menstruatie of extreme vermoeidheid en daardoor soms wel en soms niet leiden tot een aanval. Mensen met een continue lage prikkeldrempel, en vaak erfelijke aanleg, kunnen herhaaldelijk migraineaanvallen krijgen.

Huidige behandeling van Migraine

Volgens de huisartsenstandaard moet migraine stapsgewijs aangepakt worden, waarbij eerst wordt geprobeerd of pijnstillers of NSAID’s, eventueel in combinatie met een middel tegen de misselijkheid, voldoende effect hebben. De huisartsenstandaard stelt ook dat de behandeling van migraine is afgestemd op wat de patiënt zelf al aan medicatie heeft geprobeerd en op de ernst van de aanvallen. Veel migrainepatiënten zullen voor ze naar de huisarts gaan zelf al verschillende pijnstillers hebben geprobeerd. Als dit niet heeft geholpen, of wanneer de migraineklachten zeer ernstig zijn, mag je direct gerichte anti-migrainemedicatie (triptanen) verwachten.

Als dat niet helpt... Triptanen...

Triptanen gebruik je aan het begin van een migraineaanval. Er zijn zeven soorten triptanen: sumatriptan, zolmitriptan, naratriptan, rizatriptan, almotriptan, eletriptan en frovatriptan. De werking verschilt minimaal, maar toch reageert iedereen anders. Als de een niet goed werkt wordt er een andere geprobeerd. Triptanen kunnen in verschillende vormen worden toegediend. Smelttabletten zijn soms makkelijker omdat ze zonder water ingenomen worden. Voor mensen die misselijk zijn of moeten braken zijn er neussprays, zetpillen en injecties. Zo kan het medicijn toch worden opgenomen.

Bijwerkingen van deze medicatie

N.B. Triptanen verlichten de migraineaanval aanzienlijk, maar hebben ook bijwerkingen : misselijkheid, braken, moeheid, duizeligheid en een drukkend gevoel op de borst. Triptanen kunnen ook de werking van andere medicijnen beïnvloeden. Bij hart- en vaatziekten mag je geen triptanen gebruiken. Gebruik triptanen niet vaker dan 10 keer per maand. Veelvuldig gebruik kan de frequentie van de aanvallen verhogen.

Wat zijn andere opties?

Nou dat zijn er eigenlijk nog wel heel wat. Zoals vaak zijn klachten ineens gekomen of na een trauma(fysiek of emotioneel). Als een medicijn of pijnstiller werkt bij pijnklachten dan vragen wij bij FixmyBody ons af waarom heb je hoofdpijn. Wij beginnen met het onderzoeken of alle spieren in je lichaam die ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld rechtopstaat wel naar behoren functioneren. Door dit te testen komen wij er bij Migraine klachten vaak achter dat vele spier structuren in de heup en nek disfunctie vertonen(Spieren kunnen zich niet 100% aanspannen). Door deze disfuncties gaat een lichaam compenseren en uiteindelijk als er nergens meer gecompenseerd kan worden geeft het lichaam PIJN. Het ultieme signaal om te stoppen met wat je aan het doen bent... En bij Migraine  vaak zo heftig dat je ook even niets meer kunt.

Het losmaken van de verschillende heup en nek structuren op de kenmerkende FMB-methode heeft al vaak tot een succes mogen leiden bij Migraine klachten.

Op MRI niets te zien... en toch nog pijn?

Daarnaast kan het zijn dat er bijvoorbeeld enkele wervels gefixeerd zijn. Op foto's en MRI niet waarneembaar.. maar wel degelijk een reden om deze heftige hoofdpijn te kunnen ervaren. Alles wat vast zit of staat gaat pijn doen. Probeer maar eens vijf minuten kaarsrecht te zitten, kin ingetrokken... je krijgt zeer waarschijnlijk al binnen de eerste minuut ergens een pijnprikkel.

Om wervels los te maken hebben wij een speciale en veilige techniek waarbij er driedimensionaal aan de gefixeerde wervel wordt gewerkt en de wervels weer los komen. Als de wervels weer kunnen bewegen is de pijn vaak direct een stuk minder of zelfs al helemaal verdwenen.

Atlas

Indien de spieren tussen de Schedel, Atlas en Axis verkrampt zijn resulteerd dat vaak in terugkerende scheefstand van deze werfels. Met de #FMB-technieken kunnen wij deze spieren op een veilige manier losmaken waardoor er direct meer mobiliteit en minder verkramping ontstaat.

Om te weten welke technieken bij FixmyBody wij voor jouw specifieke klacht zal inzetten testen wij eerst welke spieren niet goed functioneren. Door deze testen halen wij de zwakke schakel snel naar voren waardoor ook de oplossing ineens zictbaar wordt.

Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt altijd langskomen voor een BodyScan of even bellen met 06-18241825

 

 

KnieKlachten

Deze veel voorkomende klacht is door de FMB-techniek zeer goed te behandelen. De verschillende soorten knie klachten zijn heel vaak toe te schrijven aan disfuncties in heup en voet structuren. Als in deze structuren iets niet goed functioneerd dan is de uitlijning van de knie direct anders en komen er andere trekkrachten op het gewricht die voor pijn zullen zorgen.

Disfunctie in de voet/onderbeen

Een oorzaak die wij in de praktijk van FixmyBody in Winkel regelmatig tegen komen is dat de Tibialis Posterior(spier in het onderbeen) niet voldoende kan functioneren, vaak door een verkleving. Deze zeer belangrijke structuur zorgt ervoor dat de voetboog in stand wordt gehouden. Indien dit niet of niet voldoende het geval is zal de voet naar binnen zakken(platvoet) waardoor de knie automatisch naar binnen zal draaien. Deze verandering van de stand van de voet heeft directe gevolgen op de trekkracht op andere spieren zoals bijvoorbeeld de Quadriceps, Rectus Femoris(grote bovenbeen spieren) en in de heup. Door deze veranderede stand gaat dit zorgen voor iritatie bij het kniegewricht en later ook verder in het lichaam.

Oplossing vaak snel gevonden

Door de specifieke spiertesten die wij doen is het vinden van deze zwakke schakel een kwestie van enkele minuten. Na het verhelpen van de gevonden disfunctie is de stand van het lichaam direct anderes en beter. De Knieklacht is dan ook vaak direct minder of soms zelfs helemaal weg na slechts enkele behandelingen.

Indien de klacht nog niet helemaal weg is of terug komt dan zijn er dus nog andere structuren betrokken bij de knieklacht welke dan nog verholpen dienen te worden. Hiervoor kijken wij ook naar de fasciale lijnen in het lichaam. De fascie verbind ons hele lichaam met elkaar, heeft invloed en beinvloed elkaar, een verstoring in de nek kan bijvoorbeeld ook knieklachten veroorzaken.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

FixmyBody voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor FMB? FMB heeft twee doelen:
• Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
• Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Kom snel van je knieklachten af!

Wil je je knieklachten zoals een runnersknie ook succesvol door ons laten behandelen? Wil je je niet langer laten beperken door je knieklachten? Maak dan snel online een afspraak voor een intake en ervaar onze revolutionaire FMB-methode.

Nekklachten

Nekklachten hebben vaak geen duidelijk aanwijsbare oorzaak. Je merkt op dat je een stijve nek hebt (verminderde bewegingsvrijheid van de nek) en denkt dat het vanzelf over gaat. Soms is dit ook zo en verdwijnt de pijn weer ongemerkt, net zoals hij gekomen is. Bij #FMB kunnen we uitstekend nekklachten zoals een stijve nek, whiplash of hoofdpijn vanuit de nek behandelen.

Nekklachten, spontaan of met een aanwijsbare oorzaak, zijn gewoonlijk goed te behandelen door middel van onze revolutionaire therapie. In combinatie met lifestyleaanpassingen versnelt dit het genezingsproces en voorkom je herhaling of erger worden van de klachten. Door middel van een uitgebreide intake achterhalen we de oorzaak en lokaliseren we de pijn. Vervolgens krijg je van ons een behandelplan op maat voor het opheffen van de pijn. Als we je stijve nek behandelen, merk je al meteen een duidelijke verbetering en meestal is er na drie tot vijf behandelingen al een maximaal resultaat.

Pijn is vaak een aanwijzing van ons lichaam dat er iets mis is. Soms heeft pijn een duidelijke oorzaak die weg te nemen is door de juiste behandeling. Wij adviseren je echter om bij ernstige pijnklachten, bij terugkerende pijnklachten of bij onverklaarbare klachten altijd eerst je huisarts te raadplegen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

FixmyBody voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor FMB? FMB heeft twee doelen:
• Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
• Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Kom snel van je nekklachten af!

Wil je je nekklachten zoals een stijve nek ook succesvol door ons laten behandelen? Wil je je niet langer laten beperken door je nekklachten? Maak dan snel online een afspraak voor een intake en ervaar onze revolutionaire FMB-methode.

Carpaal tunnel syndroom behandeling

Het carpaal tunnel syndroom (CTS) is een beknelling van de middelste zenuw in de pols die zeker behandeling vereist. Aangezien het gevolg van deze aandoening erg lijkt op andere aandoeningen is het soms moeilijk te diagnosticeren. Een neuroloog kan het syndroom ondubbelzinnig vaststellen. De klacht komt vaak voor, maar meer bij vrouwen dan bij mannen.

Carpaal Tunnel Syndroom en onze behandeling

CTS wordt onder meer getypeerd door:
• Minder gevoel in de vingers
• Tintelingen en pijn in de hand, waar de patiënt vooral ’s nachts veel last van heeft
• Doet zich vaak voor aan beide handen
• De pijn varieert van matig tot zeer ernstig
• Zonder behandeling kan CTS overgaan in spieratrofie

De specialisten van FixmyBody doen er alles aan om je kwaliteit van leven te verbeteren. Door pijn te laten verdwijnen, te laten verminderen en te voorkomen. Ervaar ook de FMB-methode, waarbij de eerste stap het lokaliseren van de grondoorzaak van de pijn is en vervolgens het opheffen van die oorzaak. Het blijkt bij het carpaal tunnel syndroom een uiterst succesvolle behandeling te zijn waarbij operaties kunnen worden voorkomen.

Consulteer je huisarts
Pijn is vaak een aanwijzing van ons lichaam dat er iets mis is. Soms heeft pijn een duidelijke oorzaak die weg te nemen is door de juiste behandeling. Wij adviseren je echter om bij ernstige pijnklachten, terugkerende pijnklachten of bij onverklaarbare klachten altijd je huisarts te raadplegen.

FixmyBody voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor FMB? FMB heeft twee doelen:
• Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
• Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Voor meer informatie neem je geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

Heb je last van carpaal tunnel syndroom en wil je meer weten over de behandeling, maak dan snel online een afspraak. De eerste afspraak geeft je inzicht in de werkelijke oorzaak van de pijn en biedt een snelle en duurzame oplossing voor de pijn waar andere behandelingen geen resultaat hebben.

Pijn in onderrug

Pijn in de onderrug of andere rugpijn is een veel voorkomende klacht. Drie op de vier mensen krijgt vroeg of laat rugpijn. De soort pijn kan grofweg in lage en hoge rugpijn worden verdeeld. Rugpijn kan acuut zijn, maar kan ook regelmatig terugkomen of lang aanhouden (chronisch). Pijn in de onderrug kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door botontkalking, hernia of reuma. Hoge rugpijn wordt gewoonlijk veroorzaakt door slechte houding, overbelasting van spieren, of een ongeval. Bij FixmyBody bieden we je een succesvolle hernia- of andere rugpijn behandeling.

Pijn in de onderrug en andere rugklachten.

Naast bovengenoemde oorzaken, kunnen ook beknelde zenuwen of artrose de veroorzaker zijn. Wij adviseren je om bij ernstige of chronische rugpijn altijd je arts te raadplegen. Rugpijn kan onderstaande symptomen hebben:
Pijn bij het (diep) ademhalen
Pijn in een spier als gevolg van spasmen (knoop, beklemming)
Pijn bij bewegen en buigen
Pijn bij het aanraken van de rug
Pijn in de onderrug, hoge rugpijn of een hernia kunnen met een juiste behandeling vaak sterk worden verminderd of worden weggenomen.

Maak kennis met onze aanpak
De eerste stap in de aanpak van FMB is een intake waarbij we de grondoorzaak van de pijn lokaliseren en vervolgens het opheffen van die oorzaak. Wij bieden snelle, revolutionaire pijnverlichting bij pijn in de onderrug, hoge rugpijn of een hernia met een merkbare verbetering al na de eerste behandeling. Het uiteindelijke resultaat wordt meestal al bereikt in drie tot vijf behandelingen. Het is bewezen onze FMB-methode, die jouw pijn laat verdwijnen.

FixmyBody voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor FMB? FMB heeft twee doelen:
• Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
• Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

Consulteer je huisarts
Pijn is vaak een aanwijzing van ons lichaam dat er iets mis is. Soms heeft pijn een duidelijke oorzaak die weg te nemen is door de juiste behandeling. Wij adviseren je echter om bij ernstige pijnklachten, bij terugkerende pijnklachten of bij onverklaarbare klachten altijd je huisarts te raadplegen.

Wil je ook een effectieve behandeling voor je rugklachten?
Loop je al geruime tijd met rugklachten of hernia en kom je er, ondanks behandeling, maar niet vanaf? Maak dan snel online een afspraak voor een uitgebreide intake. Deze intake geeft inzicht in de werkelijke oorzaak van de pijn en biedt een snelle oplossing voor de pijn. Ook (en vooral) waar andere behandelingen geen of weinig resultaat hebben gehad.

Schouderklachten

Schouderklachten en specifiek de frozen shoulder wordt het meest geconstateerd bij personen van 40 tot 65 jaar. Het kenmerkt zich door langdurige en hevige pijn aan de schouder. Het probleem kan maanden tot wel jaren aanhouden. De veroorzaker van deze schouderklachten is een ontsteking van het gewrichtskapsel van de schouder. Er is niet altijd een aanwijsbare oorzaak voor het ontstaan hiervan. Soms kan een val of een ongeluk met de schouder als boosdoener worden aangewezen, maar het kan ook ‘zo maar’ ontstaan. Dat men in de reguliere therapieën uitgaan van langdurig herstel denken wij er in de FixmyBody praktijk in Winkel toch echt anders over.

Wanneer een therapeut het niet kan oplossen is het een frozen schoulder... wanneer wij het dan toch wel kunnen oplossen zegt dezelfde therapeut dat het geen frozen schoulder is geweest... Laat je dus niet wijsmaken dat iets niet snel op te lossen is!

 

Schouderklachten zoals frozen shoulder

De pijn wordt gevoeld in de schouder maar kan uitstralen naar elleboog en hand. Uiteindelijk zal een frozen shoulder vanzelf (grotendeels) herstellen, maar daar gaan vaak enkele jaren overheen. Met de juiste behandeling wordt het herstelproces bevorderd en bespoedigd. Tevens kan de pijn (deels) worden weggenomen. Kom daarom naar FixmyBody en ervaar ook onze unieke en revolutionaire FMB-methode. Tijdens onze eerste afspraak onderzoeken we je gehele lichaam op zwakheden om zo inzicht te krijgen in de werkelijke veroorzaker van de schouderklachten. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op en bespreken dit met je. We gaan hierbij uit van het opheffen van de pijn.

Consulteer je huisarts
Pijn is vaak een aanwijzing van ons lichaam dat er iets mis is. Soms heeft pijn een duidelijke oorzaak die weg te nemen is door de juiste behandeling. Wij adviseren je echter om bij ernstige pijnklachten, bij terugkerende pijnklachten of bij onverklaarbare klachten altijd je huisarts te raadplegen.

FixmyBody voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor FMB? FMBheeft twee doelen:
• Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
• Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.
Maak snel een afspraak voor een BodyScan

Heb je schouderklachten en ben je op zoek naar een snelle, grondige oplossing voor deze pijn? Kom je, ondanks behandelingen, maar niet van de pijn af? Maak dan snel online een afspraak voor een uitgebreide intake en word de pijn de baas.

Op 20 mei een echo gehad waarin werd bevestigd dat ik een frozen shoulder had. Het slechte bericht, het duurt een jaar tot anderhalf jaar. Het goede bericht, het gaat weer over.

Tsjaaaa, wat is wijsheid. Via een vriend (ook een frozen shoulder) werd ik gewezen op Richard Kooijman/FixmyBody. Het zou wel pijnlijk worden, waarschuwde hij. De therapeut past een holistische therapie toe, deze gecombineerde technieken zouden direct verbetering brengen. Dit is natuurlijk een vaag verhaal, je moet dit ervaren. Na wikken en wegen besloot ik er voor te gaan. Mocht het niet goed voelen, ik was er tenslotte zelf bij, zou ik de behandeling stoppen. Ik was heel nerveus, waar ging ik aan beginnen. Op alle sites lees je dat niets helpt en ga niet over je pijngrens. Pijnlijk was het al, wat had ik te verliezen. Wat ben ik blij dat ik het ben aangegaan. 11 Juni heb ik mijn eerste behandeling gehad. Iedere week een behandeling met een onderbreking van 6 weken in de zomer. In deze 6 weken geen terugval gehad, ik kan weer op mijn schouder slapen, de pijnscheuten en de zeurpijn is verdwenen. Nu na 4 maanden is de mobliliteit in mijn schouder bijna weer normaal. Ik adviseer iedereen ga aan de slag. Een groot compliment aan Richard Kooijman.

Lida

frozen schoulder succesvolle behandeling

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15