fbpx

Bel ons op:

0618241825

Elleboogklachten

Elleboogklachten

Een Tennisarm of Golfelleboog die de elleboogklachten veroorzaken. Je hoeft niet te tennisen om deze klachten te ervaren. Regelmatig komen deze klachten door veelvuldig dezelfde bewegingen te maken(RSI, Reptitive Strain Injury). Wat wij aals oorzaak van RSI tegen komen in de praktijk is dat de spieren die zorgen voor het naar binnen draaien van de onderarm verkleefd zijn. Het lichaam gaat dat dan compenseren. Stel je voor dat je veel achter een computer werkt en omdat je je onderarm niet ver genoeg naar binnen kunt draaien, dan moet je je armen licht optillen om je vingers toch op het toetsenbord te krijgen. De spier structuren die je daar dan voor moet inzetten raken overbelast omdat dat niet hun hoofdtaak is en veroorzaken dan je pijnklachten. De oorzaak van pijnklachten moet bijna altijd ergens anders in het lichaam worden gezocht dan waar de pijn zichzelf uit.

RSI voorkomen

Om deze RSI klachten te voorkomen maken wij in de FMB Praktijk verschillende spieren in je arm, nek en schouder los middels de unieke #FMB technieken. Na de behandeling geven wij je het advies om gerichte kracht oefeningen te doen om de belastbaarheid te vergroten en de behandeling duurzaam te maken. Daar waar je de belastbaarheid van je spieren op een hoger niveau brengt dan dat je dagelijks nodig hebt kun je vervelende RSI blessures voorkomen.

Meer weten? Bel 06-18241825

 

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15