fbpx

Bel ons op:

0618241825

Enkel klachten

Tarsaal tunnel syndroom


Bij een tarsaal tunnel syndroom is er sprake van een beklemming van een zenuw in de voet. Deze zenuw bevindt zich aan de binnenzijde van de enkel. Deze beklemming veroorzaakt pijn, tintelingen en soms een doof gevoel. Het heffen van de voet en het naar binnen knikken van de enkel verergeren de pijnklachten vaak.
Blijf niet rondlopen met een tarsaal tunnel syndroom

Als je een tarsaal tunnel syndroom hebt, ervaar je meestal de volgende klachten:
• Brandende of stekende pijn in de voetzool
• Doffe pijn rondom de enkel of de hiel
• Uitstralende pijn aan de binnenzijde van de enkel

In een uitgebreid onderzoek achterhalen we welke structuren de beknelling van de zenuw veroorzaken. Meestal ligt de oorzaak in een verzwikking of verstuiking het verleden of een standsafwijking van de voet en enkel. Kom met een tarsaal tunnel syndroom naar FixmyBody. Bij FixmyBody is de eerste stap van onze aanpak het lokaliseren van de grondoorzaak van de pijn en vervolgens het opheffen van die oorzaak. Wij bieden snelle, revolutionaire pijnverlichting met al een merkbare verbetering na de eerste behandeling. Het uiteindelijke resultaat wordt meestal al bereikt in drie tot vijf behandelingen.

Voor meer informatie of een afspraak
Laat je succesvol door ons behandelen aan het tarsaal tunnel syndroom. Maak vandaag nog online een afspraak voor een uitgebreide intake waarbij de werkelijke oorzaak van de pijn in kaart wordt gebracht en we zo gericht en op maat kunnen gaan behandelen.

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15