fbpx .parallaxchild {bottom: 0;left: 0;position: absolute;right: 0;top: 0;z-index: -1;background-size: cover;background-position: 50% 0;background-repeat: no-repeat;box-sizing: border-box;} jQuery(document).ready(function(){ new TCK_ParallaxBackground('#parallax', {speed : '5'}); });

Bel voor een afspraak

0618241825

Tarsaal tunnel syndroom


Bij een tarsaal tunnel syndroom is er sprake van een beklemming van een zenuw in de voet. Deze zenuw bevindt zich aan de binnenzijde van de enkel. Deze beklemming veroorzaakt pijn, tintelingen en soms een doof gevoel. Het heffen van de voet en het naar binnen knikken van de enkel verergeren de pijnklachten vaak.
Blijf niet rondlopen met een tarsaal tunnel syndroom

Als je een tarsaal tunnel syndroom hebt, ervaar je meestal de volgende klachten:
• Brandende of stekende pijn in de voetzool
• Doffe pijn rondom de enkel of de hiel
• Uitstralende pijn aan de binnenzijde van de enkel

In een uitgebreid onderzoek achterhalen we welke structuren de beknelling van de zenuw veroorzaken. Meestal ligt de oorzaak in een verzwikking of verstuiking het verleden of een standsafwijking van de voet en enkel. Kom met een tarsaal tunnel syndroom naar FixmyBody. Bij FixmyBody is de eerste stap van onze aanpak het lokaliseren van de grondoorzaak van de pijn en vervolgens het opheffen van die oorzaak. Wij bieden snelle, revolutionaire pijnverlichting met al een merkbare verbetering na de eerste behandeling. Het uiteindelijke resultaat wordt meestal al bereikt in drie tot vijf behandelingen.

Voor meer informatie of een afspraak
Laat je succesvol door ons behandelen aan het tarsaal tunnel syndroom. Maak vandaag nog online een afspraak voor een uitgebreide intake waarbij de werkelijke oorzaak van de pijn in kaart wordt gebracht en we zo gericht en op maat kunnen gaan behandelen.

Download onze app

Download iOS AppDownload Android App
Je maakt zo nog eenvoudiger een afspraak!

Bel ons voor een afspraak

0618241825

Zandloper 2a

1731 LM  Winkel

en 

Oostwal 21

1747 EZ Tuitjenhorn

06-1824 1825

ester@richardkooijman.nl

KvK: 70683646
IBAN: NL30 INGB 0008 0996 59
BTW nr.:NL858420533B01

privacy verklaring

Hieronder kun je eenvoudig online een afspraak maken!