fbpx

Bel ons op:

0618241825

Hoofdpijnklachten

Richard Kooijman Advanced Mylogenics Practitioner

Hoe ikzelf van mijn hoofdpijn klachten af ben gekomen

Het was op een namiddag in september 2009, nog even snel wat te eten halen bij Red Chilli in Nieuwe Niedorp en dan snel door naar Drachten waar op dat moment mijn schoonvader in het ziekenhuis ligt en vecht voor zijn leven na een darmoperatie. Janet, mijn vrouw en onze pasgeboren dochter Jente zijn al een aantal dagen in Drachten en ik zou met mijn zwager ook die kant op.

Ik rij vanaf een rotonde en zie in mijn linker ooghoek die interliner van Connexxion aankomen, ik heb voorrang dus maak mij geen zorgen totdat... BAM!!! Die bus reed gewoon door en ramt mij vol in de flank van mijn Smart... Eerst wil ik er direct uit om verhaal te halen bij die chaufeur maar ik krijg mijn deur niet open en besluit toch maar te blijven zitten... Ik bemerk een warm gevoel wat zich verplaatst vanuit mijn nek naar voor op mijn hoofd... Ik dacht dit is niet best... Hulpdiensten zijn snel ter plekke en die bevrijden mij uit de auto. In het ziekenhuis is op scans en dergelijke gelukkig niets te zien en kom ik er zo lijkt het op dat moment met een behoorlijke schrik vanaf.

Maar dan de dagen, weken en maanden erna... hoofdpijn klachten, concentratie problemen, niet op woorden kunnen komen en moe ontzettend moe. De klachten die houden aan en ik kan nog nauwelijks mijn werk goed uitoefenen. Ik heb op dat moment een kleinschalig sportscentrum in Heerhugowaard en moet andere mensen gaan inzetten om het bedrijf draaiende te houden. Met schoonvader gaat het gelukkig de goede kant op maar met mij lijkt het steeds minder goed te gaan en ik zoek contact met een letselschade specialist. Via deze man komen we in aanraking met een centrum in Alkmaar waar met specifieke oefeningen in toestellen de spieren in mijn nek en rug getraind worden om zodoende weer meer belastbaar te worden.

Het traject in Alkmaar duurt weken en ik ga langzaam vooruit, niet meer elke middag naar bed, steeds kleine beetjes meer gewicht in de toestellen en een betere concentratie en uithoudingsvermogen. Uiteindelijk behaal ik een niveau welke goed genoeg is om de intensieve behandeling aldaar te staken en met de huidige belastbaarheid in het dagelijks leven voort te kunnen. Ik heb dan nog wel vaak hoofdpijn klachten en moet regelmatig bijslapen om mijn dag goed door te komen. De artsen en therapeuten zeggen dan 'je moet er maar mee leren leven'.

Ondernemer

Ik ben een zeer positief ingestelde ondernemer en weet in 2012 doormiddel van een unieke machine, waar er tot dan nog niet veel van in Nederland te vinden zijn, de aandacht van Edwin Evers en zijn 538 radio dj's te trekken. Mensen uit heel Nederland wisten mij uiteindelijk te vinden en zo kreeg ik een meneer op de behandeltafel die aan mijn fysiek zag dat het nog niet zo best ging. Ik had inderdaad op zeer regelmatige basis flinke hoofdpijn klachten. Hij stelde voor om na zijn behandeling mij even te onderzoeken en te testen of hij mij zou kunnen helpen. Zo gezegd zo gedaan. Middels wat testen kwam de beste man erachter dat verschillende spieren niet voor 100% goed functioneerden. Deze disfuncties kon hij direct behandelen en na één behandeling van circa 35 minuten merkte ik direct resultaat. Minder hoofdpijn en meer mobiliteit bij bewegingen. Hoe was het mogelijk om in zo een korte tijd van zoveel klachten af te zijn?

Terug de studieboeken in

De man radde mij aan om deze methode aan te leren, het zou zomaar de nieuwe standaard kunnen worden in het verhelpen van fysieke klachten. Na lang te hebben getwijfeld ben ik inderdaad begonnen met de opleidingen bij Overload Worldwide. Al snel had ik zelf Geen hoofdpijn klachten meer. Ik kan je dus uit eigen ervaring vertellen wat pijnklachten met je doen en hoe vervelend het is om hierdoor beperkt te worden...

Inmiddels behoor ik nu zelf tot een zeer select gezelschap, een kleine 15 personen die alle opleidingen bij Overload Worldwide met goed gevolg hebben weten af te ronden. Dagelijks help ik in mijn praktijk mensen met uiteenlopende pijnklachten. Hoofdpijn is daar één van en ik weet inmiddels ook dat je er niet mee hoeft leren te leven.

 

Als het niet kapot is kan FixmyBody je helpen om weer pijnvrij te leven.

Met deze stelling start ik elke behandeling. Vaak genoeg nemen mensen hele stapels medische dossiers mee en elke keer zeg ik dan berg die maar weer op! Alles wat er al gedaan is heeft nog niet geholpen anders was je nu niet bij mij... toch... laten we eens met een andere blik naar het probleem kijken en op zoek naar de oorzaak van je pijnklacht.

Aan het einde van een behandeling vraag ik dan nog eens...

Heb ik iets gedaan wat een andere therapeut al eens heeft gedaan?

Dan blijft het altijd stil... Je hebt een totaal andere aanpak en wauw het voelt echt anders nu!

 

En dan de vraag: Wat voelt er anders dan?

'Ja... los, lekker..'

'Anders... bizar...'

'Hoe kan dit nou?'

'Waarom wisten mijn andere therapeuten dit niet'

'Wat heb je nou gedaan... want het deed best zeer wat je deed... en wauw ik kan weer normaal bewegen'

 

Heb jij een vraag? Ik heb een antwoord... laat je verbazen wat ik samen met mijn team van specialisten voor jouw pijnklacht kan betekenen...

Met gezonde groet,

Richard Kooijman
06-18241825

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15