fbpx .parallaxchild {bottom: 0;left: 0;position: absolute;right: 0;top: 0;z-index: -1;background-size: cover;background-position: 50% 0;background-repeat: no-repeat;box-sizing: border-box;} jQuery(document).ready(function(){ new TCK_ParallaxBackground('#parallax', {speed : '5'}); });

Bel voor een afspraak

0618241825

KnieKlachten

Deze veel voorkomende klacht is door de FMB-techniek zeer goed te behandelen. De verschillende soorten knie klachten zijn heel vaak toe te schrijven aan disfuncties in heup en voet structuren. Als in deze structuren iets niet goed functioneerd dan is de uitlijning van de knie direct anders en komen er andere trekkrachten op het gewricht die voor pijn zullen zorgen.

Disfunctie in de voet/onderbeen

Een oorzaak die wij in de praktijk van FixmyBody in Winkel regelmatig tegen komen is dat de Tibialis Posterior(spier in het onderbeen) niet voldoende kan functioneren, vaak door een verkleving. Deze zeer belangrijke structuur zorgt ervoor dat de voetboog in stand wordt gehouden. Indien dit niet of niet voldoende het geval is zal de voet naar binnen zakken(platvoet) waardoor de knie automatisch naar binnen zal draaien. Deze verandering van de stand van de voet heeft directe gevolgen op de trekkracht op andere spieren zoals bijvoorbeeld de Quadriceps, Rectus Femoris(grote bovenbeen spieren) en in de heup. Door deze veranderede stand gaat dit zorgen voor iritatie bij het kniegewricht en later ook verder in het lichaam.

Oplossing vaak snel gevonden

Door de specifieke spiertesten die wij doen is het vinden van deze zwakke schakel een kwestie van enkele minuten. Na het verhelpen van de gevonden disfunctie is de stand van het lichaam direct anderes en beter. De Knieklacht is dan ook vaak direct minder of soms zelfs helemaal weg na slechts enkele behandelingen.

Indien de klacht nog niet helemaal weg is of terug komt dan zijn er dus nog andere structuren betrokken bij de knieklacht welke dan nog verholpen dienen te worden. Hiervoor kijken wij ook naar de fasciale lijnen in het lichaam. De fascie verbind ons hele lichaam met elkaar, heeft invloed en beinvloed elkaar, een verstoring in de nek kan bijvoorbeeld ook knieklachten veroorzaken.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

FixmyBody voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor FMB? FMB heeft twee doelen:
• Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
• Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Kom snel van je knieklachten af!

Wil je je knieklachten zoals een runnersknie ook succesvol door ons laten behandelen? Wil je je niet langer laten beperken door je knieklachten? Maak dan snel online een afspraak voor een intake en ervaar onze revolutionaire FMB-methode.

Download onze app

Download iOS AppDownload Android App
Je maakt zo nog eenvoudiger een afspraak!

Bel ons voor een afspraak

0618241825

Zandloper 2a

1731 LM  Winkel

en 

Oostwal 21

1747 EZ Tuitjenhorn

06-1824 1825

ester@richardkooijman.nl

KvK: 70683646
IBAN: NL30 INGB 0008 0996 59
BTW nr.:NL858420533B01

privacy verklaring

Hieronder kun je eenvoudig online een afspraak maken!