fbpx

Bel ons op:

0618241825

Nekklachten

Nekklachten

Nekklachten hebben vaak geen duidelijk aanwijsbare oorzaak. Je merkt op dat je een stijve nek hebt (verminderde bewegingsvrijheid van de nek) en denkt dat het vanzelf over gaat. Soms is dit ook zo en verdwijnt de pijn weer ongemerkt, net zoals hij gekomen is. Bij #FMB kunnen we uitstekend nekklachten zoals een stijve nek, whiplash of hoofdpijn vanuit de nek behandelen.

Nekklachten, spontaan of met een aanwijsbare oorzaak, zijn gewoonlijk goed te behandelen door middel van onze revolutionaire therapie. In combinatie met lifestyleaanpassingen versnelt dit het genezingsproces en voorkom je herhaling of erger worden van de klachten. Door middel van een uitgebreide intake achterhalen we de oorzaak en lokaliseren we de pijn. Vervolgens krijg je van ons een behandelplan op maat voor het opheffen van de pijn. Als we je stijve nek behandelen, merk je al meteen een duidelijke verbetering en meestal is er na drie tot vijf behandelingen al een maximaal resultaat.

Pijn is vaak een aanwijzing van ons lichaam dat er iets mis is. Soms heeft pijn een duidelijke oorzaak die weg te nemen is door de juiste behandeling. Wij adviseren je echter om bij ernstige pijnklachten, bij terugkerende pijnklachten of bij onverklaarbare klachten altijd eerst je huisarts te raadplegen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

FixmyBody voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor FMB? FMB heeft twee doelen:
• Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
• Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Kom snel van je nekklachten af!

Wil je je nekklachten zoals een stijve nek ook succesvol door ons laten behandelen? Wil je je niet langer laten beperken door je nekklachten? Maak dan snel online een afspraak voor een intake en ervaar onze revolutionaire FMB-methode.

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15