fbpx .parallaxchild {bottom: 0;left: 0;position: absolute;right: 0;top: 0;z-index: -1;background-size: cover;background-position: 50% 0;background-repeat: no-repeat;box-sizing: border-box;} jQuery(document).ready(function(){ new TCK_ParallaxBackground('#parallax', {speed : '5'}); });

Bel voor een afspraak

0618241825

Nekklachten

Nekklachten hebben vaak geen duidelijk aanwijsbare oorzaak. Je merkt op dat je een stijve nek hebt (verminderde bewegingsvrijheid van de nek) en denkt dat het vanzelf over gaat. Soms is dit ook zo en verdwijnt de pijn weer ongemerkt, net zoals hij gekomen is. Bij #FMB kunnen we uitstekend nekklachten zoals een stijve nek, whiplash of hoofdpijn vanuit de nek behandelen.

Nekklachten, spontaan of met een aanwijsbare oorzaak, zijn gewoonlijk goed te behandelen door middel van onze revolutionaire therapie. In combinatie met lifestyleaanpassingen versnelt dit het genezingsproces en voorkom je herhaling of erger worden van de klachten. Door middel van een uitgebreide intake achterhalen we de oorzaak en lokaliseren we de pijn. Vervolgens krijg je van ons een behandelplan op maat voor het opheffen van de pijn. Als we je stijve nek behandelen, merk je al meteen een duidelijke verbetering en meestal is er na drie tot vijf behandelingen al een maximaal resultaat.

Pijn is vaak een aanwijzing van ons lichaam dat er iets mis is. Soms heeft pijn een duidelijke oorzaak die weg te nemen is door de juiste behandeling. Wij adviseren je echter om bij ernstige pijnklachten, bij terugkerende pijnklachten of bij onverklaarbare klachten altijd eerst je huisarts te raadplegen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

FixmyBody voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor FMB? FMB heeft twee doelen:
• Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
• Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Kom snel van je nekklachten af!

Wil je je nekklachten zoals een stijve nek ook succesvol door ons laten behandelen? Wil je je niet langer laten beperken door je nekklachten? Maak dan snel online een afspraak voor een intake en ervaar onze revolutionaire FMB-methode.

Download onze app

Download iOS AppDownload Android App
Je maakt zo nog eenvoudiger een afspraak!

Bel ons voor een afspraak

0618241825

Zandloper 2a

1731 LM  Winkel

en 

Oostwal 21

1747 EZ Tuitjenhorn

06-1824 1825

ester@richardkooijman.nl

KvK: 70683646
IBAN: NL30 INGB 0008 0996 59
BTW nr.:NL858420533B01

privacy verklaring

Hieronder kun je eenvoudig online een afspraak maken!