fbpx

Bel ons op:

0618241825

Carpaal tunnel syndroom

Carpaal tunnel syndroom behandeling

Het carpaal tunnel syndroom (CTS) is een beknelling van de middelste zenuw in de pols die zeker behandeling vereist. Aangezien het gevolg van deze aandoening erg lijkt op andere aandoeningen is het soms moeilijk te diagnosticeren. Een neuroloog kan het syndroom ondubbelzinnig vaststellen. De klacht komt vaak voor, maar meer bij vrouwen dan bij mannen.

Carpaal Tunnel Syndroom en onze behandeling

CTS wordt onder meer getypeerd door:
• Minder gevoel in de vingers
• Tintelingen en pijn in de hand, waar de patiënt vooral ’s nachts veel last van heeft
• Doet zich vaak voor aan beide handen
• De pijn varieert van matig tot zeer ernstig
• Zonder behandeling kan CTS overgaan in spieratrofie

De specialisten van FixmyBody doen er alles aan om je kwaliteit van leven te verbeteren. Door pijn te laten verdwijnen, te laten verminderen en te voorkomen. Ervaar ook de FMB-methode, waarbij de eerste stap het lokaliseren van de grondoorzaak van de pijn is en vervolgens het opheffen van die oorzaak. Het blijkt bij het carpaal tunnel syndroom een uiterst succesvolle behandeling te zijn waarbij operaties kunnen worden voorkomen.

Consulteer je huisarts
Pijn is vaak een aanwijzing van ons lichaam dat er iets mis is. Soms heeft pijn een duidelijke oorzaak die weg te nemen is door de juiste behandeling. Wij adviseren je echter om bij ernstige pijnklachten, terugkerende pijnklachten of bij onverklaarbare klachten altijd je huisarts te raadplegen.

FixmyBody voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor FMB? FMB heeft twee doelen:
• Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
• Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Voor meer informatie neem je geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

Heb je last van carpaal tunnel syndroom en wil je meer weten over de behandeling, maak dan snel online een afspraak. De eerste afspraak geeft je inzicht in de werkelijke oorzaak van de pijn en biedt een snelle en duurzame oplossing voor de pijn waar andere behandelingen geen resultaat hebben.

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15