fbpx

Bel ons op:

0618241825

Chronische rugklachten en lage rugpijn

Pijn in onderrug

Pijn in de onderrug of andere rugpijn is een veel voorkomende klacht. Drie op de vier mensen krijgt vroeg of laat rugpijn. De soort pijn kan grofweg in lage en hoge rugpijn worden verdeeld. Rugpijn kan acuut zijn, maar kan ook regelmatig terugkomen of lang aanhouden (chronisch). Pijn in de onderrug kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door botontkalking, hernia of reuma. Hoge rugpijn wordt gewoonlijk veroorzaakt door slechte houding, overbelasting van spieren, of een ongeval. Bij FixmyBody bieden we je een succesvolle hernia- of andere rugpijn behandeling.

Pijn in de onderrug en andere rugklachten.

Naast bovengenoemde oorzaken, kunnen ook beknelde zenuwen of artrose de veroorzaker zijn. Wij adviseren je om bij ernstige of chronische rugpijn altijd je arts te raadplegen. Rugpijn kan onderstaande symptomen hebben:
Pijn bij het (diep) ademhalen
Pijn in een spier als gevolg van spasmen (knoop, beklemming)
Pijn bij bewegen en buigen
Pijn bij het aanraken van de rug
Pijn in de onderrug, hoge rugpijn of een hernia kunnen met een juiste behandeling vaak sterk worden verminderd of worden weggenomen.

Maak kennis met onze aanpak
De eerste stap in de aanpak van FMB is een intake waarbij we de grondoorzaak van de pijn lokaliseren en vervolgens het opheffen van die oorzaak. Wij bieden snelle, revolutionaire pijnverlichting bij pijn in de onderrug, hoge rugpijn of een hernia met een merkbare verbetering al na de eerste behandeling. Het uiteindelijke resultaat wordt meestal al bereikt in drie tot vijf behandelingen. Het is bewezen onze FMB-methode, die jouw pijn laat verdwijnen.

FixmyBody voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor FMB? FMB heeft twee doelen:
• Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
• Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

Consulteer je huisarts
Pijn is vaak een aanwijzing van ons lichaam dat er iets mis is. Soms heeft pijn een duidelijke oorzaak die weg te nemen is door de juiste behandeling. Wij adviseren je echter om bij ernstige pijnklachten, bij terugkerende pijnklachten of bij onverklaarbare klachten altijd je huisarts te raadplegen.

Wil je ook een effectieve behandeling voor je rugklachten?
Loop je al geruime tijd met rugklachten of hernia en kom je er, ondanks behandeling, maar niet vanaf? Maak dan snel online een afspraak voor een uitgebreide intake. Deze intake geeft inzicht in de werkelijke oorzaak van de pijn en biedt een snelle oplossing voor de pijn. Ook (en vooral) waar andere behandelingen geen of weinig resultaat hebben gehad.

Met aandacht

luisteren wij naar je verhaal zodat we je klachten goed duidelijk hebben voordat we starten met behandelen.

De specialist

doet een gedegen onderzoek naar de oorzaak van je pijnklachten. Met nieuwe manuele spier en gewrichtstesten maken we duidelijk waar aan gewerkt moet worden.

Een zeer effectieve behandeling

zorgt ervoor dat de gevonden oorzaken in het onderzoek meteen aangepakt kunnen worden zodat het resultaat snel merkbaar wordt.

Door dezelfde testen

opnieuw uit te voeren ervaar je het directe effect van onze behandeling.

Met als resultaat

snel weer pijnvrij te kunnen bewegen zoals je dat gewend was voordat je de pijnklachten kreeg.

FixmyBody Intake Onderzoek

Tijdens deze meest gemaakte eerste afspraak testen we een belangrijk deel van de 120 spieren die we kunnen behandelen om zo de mogelijke veroorzaker van je pijnklacht(en) aan te kunnen wijzen.

Daar waar spieren niet goed genoeg doen wat ze zouden moeten doen gaat het lichaam compenseren en uiteindelijk pijn of een bewegingsbeperking veroorzaken.

Een eerste onderzoek geeft je in 30 minuten je veel inzicht in hoe we jou kunnen helpen om minder pijn te ervaren.

De kosten voor het een Intake Onderzoek zijn 60 euro.

 

Aanbieding nu voor € 15