fbpx

Bel voor een afspraak

0618241825

Schouderklachten

Schouderklachten en specifiek de frozen shoulder wordt het meest geconstateerd bij personen van 40 tot 65 jaar. Het kenmerkt zich door langdurige en hevige pijn aan de schouder. Het probleem kan maanden tot wel jaren aanhouden. De veroorzaker van deze schouderklachten is een ontsteking van het gewrichtskapsel van de schouder. Er is niet altijd een aanwijsbare oorzaak voor het ontstaan hiervan. Soms kan een val of een ongeluk met de schouder als boosdoener worden aangewezen, maar het kan ook ‘zo maar’ ontstaan. Dat men in de reguliere therapieën uitgaan van langdurig herstel denken wij er in de FixmyBody praktijk in Winkel toch echt anders over.

Wanneer een therapeut het niet kan oplossen is het een frozen schoulder... wanneer wij het dan toch wel kunnen oplossen zegt dezelfde therapeut dat het geen frozen schoulder is geweest... Laat je dus niet wijsmaken dat iets niet snel op te lossen is!

 

Schouderklachten zoals frozen shoulder

De pijn wordt gevoeld in de schouder maar kan uitstralen naar elleboog en hand. Uiteindelijk zal een frozen shoulder vanzelf (grotendeels) herstellen, maar daar gaan vaak enkele jaren overheen. Met de juiste behandeling wordt het herstelproces bevorderd en bespoedigd. Tevens kan de pijn (deels) worden weggenomen. Kom daarom naar FixmyBody en ervaar ook onze unieke en revolutionaire FMB-methode. Tijdens onze eerste afspraak onderzoeken we je gehele lichaam op zwakheden om zo inzicht te krijgen in de werkelijke veroorzaker van de schouderklachten. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op en bespreken dit met je. We gaan hierbij uit van het opheffen van de pijn.

Consulteer je huisarts
Pijn is vaak een aanwijzing van ons lichaam dat er iets mis is. Soms heeft pijn een duidelijke oorzaak die weg te nemen is door de juiste behandeling. Wij adviseren je echter om bij ernstige pijnklachten, bij terugkerende pijnklachten of bij onverklaarbare klachten altijd je huisarts te raadplegen.

FixmyBody voor Pijnverlichting

Waarom kiezen voor FMB? FMBheeft twee doelen:
• Mensen in te lichten over de snelste en meest effectieve manier om van hun pijn af te komen.
• Mensen te behandelen zodat in een minimaal aantal behandelingen de pijn verminderd of geheel weggenomen wordt.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.
Maak snel een afspraak voor een BodyScan

Heb je schouderklachten en ben je op zoek naar een snelle, grondige oplossing voor deze pijn? Kom je, ondanks behandelingen, maar niet van de pijn af? Maak dan snel online een afspraak voor een uitgebreide intake en word de pijn de baas.

Download onze app

Download iOS AppDownload Android App
Je maakt zo nog eenvoudiger een afspraak!

Bel ons voor een afspraak

0618241825

Zandloper 2a

1731LM  Winkel

06-1824 1825

ester@richardkooijman.nl

KvK: 70683646
IBAN: NL30 INGB 0008 0996 59
BTW nr.:NL858420533B01

privacy verklaring

Hieronder kun je eenvoudig online een afspraak maken!