fbpx

Bel voor een afspraak

0618241825

Richard Kooijman

Eigenaar en oprichter van de FixmyBody Methode Richard Kooijman kampte jaren lang met whiplash klachten. Na een aanrijding met een autobus in 2009 en vlak daarna nog een ongeval in een bouwmarkt waarbij hij een zware balk op zijn hoofd kreeg had hij dagelijks veel hoofdpijn. Totdat hij hij Iemand leerde kennen die een wel heel bijzondere techniek/behandelmethode toepaste.

Na één enkele behandeling kon Richard vast stellen dat de hoofdpijnklachten al met circa 40% waren afgenomen. Daar wilde hij alles van weten natuurlijk. Een studie volgde en meerdere opleidingen werden met succes afgerond.

Door samen te gaan werken met collega therapeuten(#bodyfixers) is de techniek die nu wordt toegepast in de praktijk in Winkel uniek in Nederland te noemen. Op geen enkele locatie zijn meer behandelingen uitgevoerd dan in het Noord Hollandsche Winkel. Ruim 5000 mensen zijn in de praktijk bij Richard en zijn team geweest voor de meest uiteenlopende pijnklachten, Vaak chronisch, vaak uitbehandeld bij andere therapeuten en zeer vaak met succes de praktijk in Winkel weer verlaten.

Maak kennis met onze aanpak
De eerste stap is het maken van een afspraak zodat wij de grondoorzaak van je pijnklachten kunnen lokaliseren en vervolgens het opheffen van die oorzaak. Wij bieden snelle, revolutionaire pijnverlichting met een merkbare verbetering al na de eerste behandeling. Het uiteindelijke resultaat wordt meestal al bereikt in drie tot vijf behandelingen. Het is bewezen, onze FixmyBody-methode, die jouw pijn laat verdwijnen.

Kevin

Kevin is al een echte vaste waarde binnen het team van FixmyBody.

 

Binnekort meer over Kevin

Mo

Mo is een van de eerste partners van toen nog RevalidatieSucces. Na wat ommezwaaien is Mo weer terug op de vertrouwde plek in Winkel.

 

Binnekort meer

Erik

Erik is bij FixmyBody terecht gekomen toen hij zelf door aanhoudende rugklachten steeds beperkter werdt in zijn dagelijkse leven. Jaren geleden zijn er enkele lumbale wervels bij hem vastgezet in het ziekenhuis. De pijn in de rug bleef echter aanwezig. Na een grondig onderzoek van de mogelijke oorzaken is Erik bij FixmyBody behandeld en het verbluffende resultaat heeft hem gemoteveert zelf alle nodige opleidingen te volgen en zich aan te sluiten bij het team van Richard Kooijman.

En Erik is inmiddels geslaagd voor de opleidingen! Na het doorlopen van de extra in house trainingen om de unieke werkwijze in de Praktijk in Winkel te kunnen uitvoeren heeft hij zijn plaats verworven in het FixmyBody Team.

Maak kennis met onze aanpak
De eerste stap is het maken van een afspraak zodat wij de grondoorzaak van de pijnklachten kunnen lokaliseren en vervolgens het opheffen van die oorzaak. Wij bieden snelle, revolutionaire pijnverlichting met een merkbare verbetering al na de eerste behandeling. Het uiteindelijke resultaat wordt meestal al bereikt in drie tot vijf behandelingen. Het is bewezen onze FixmyBody-methode, die jouw pijn laat verdwijnen.

Maurice

Maurice loopt momenteel een stage bij FixmyBody. Wij zijn hem aan het klaar stomen voor het zo snel mogelijk verhelpen van de divesen pijnklachten.

Binnenkort meer over Maurice en zijn functie als Ambulante BodyFixer.

Werken bij FixmyBody

We hebben een fantastisch team van specialisten in de praktijk in Winkel en denk jij dat jij voor ons een aanvulling kan zijn en wil jij ook mensen helpen om beter en pijnvrij te kunnen bewegen?

Je sollicitatie met CV en motivatie willen we graag ontvangen via info@richardkooijman.nl

Download onze app

Download iOS AppDownload Android App
Je maakt zo nog eenvoudiger een afspraak!

Bel ons voor een afspraak

0618241825

Optimaal fit in 30 dagen

Onze trainer Martijn begeleid de dertig dagen challenge waarbij je een boost naar een optimale gezondheid wordt aangereikt. Na een uitgebreidde intake met hormonale meting start je direct met het inplannen van je trainingen. Elke training is onder begeleiding en je krijgt gedurende het programma tips en adviezen om je gezondheid te optimaliseren.

We hebben al ruime ervaring met dit programma en de resltaten zijn waanzinnig te noemen.

 

Small group training

Wanneer je gaat voor resultaat dan is de hulp van een expert geen overbodige luxe. Door de trainingen in kleine groepen aan te bieden van maximaal vier deelnemers is persoonlijke aandacht gegarandeerd. Zodoende kun jij onbezorgd en wetende dat je in goede handen bent je trainngen volgen. Martijn begeleid je in deze trajecten wanneer je door de therapeuten bent behandeld en als revalidatie aan een sterker lichaam gaat werken of wanneer je je gezondheid en lichaamssamenstelling wilt veranderen.

 

1 op 1 training

Natuurlijk is het ook mogelijk wanneer je onze onverdeelde aandacht wenst om 1 op 1 met een van onze toppers te trainen. Dit is de garantie voor extreme resultaten.

 

Voor deelname aan bovenstaande programma's neem je het beste contact op via 06-18241825 of via het contactformulier

 

Zandloper 2a

1731LM  Winkel

06-1824 1825

ester@richardkooijman.nl

KvK: 70683646
IBAN: NL30 INGB 0008 0996 59
BTW nr.:NL858420533B01

privacy verklaring

Hieronder kun je eenvoudig online een afspraak maken!

Door deze pagina te bezoeken stem je toe om cookies te plaatsen op je computer